Narod.bg позна: Изританият Балтов и Катето от с. Бошуля са кандидат-президентската двойка на ГЕРБ

7 32 482

Narod.bg отново не подведе своите читатели – изританият от „Пирогов” за корупция Асен Балтов и снахата от пазарджишкото с. Бошуля Екатерина Захариева ще са кандидат-президентската двойка на мафиотската структура ГЕРБ.

Новината разкри наш източник отвътре в хунтата. Първоначално сред гербопитеците се говорело, че заместник на компрометирания Балтов щял да бъде друг изтъркан образ – началникът на закрития НОЩ проф. Венцислав Мутафчийски.

Реклама

Оказа се, че хирургът овреме се усетил, че провалът на изборите ще е край и на професионалната му кариера и отказал да се излага пред цяла България.

За капак управляваната от него Военномедицинска академия стана скандално известна, след като беше осъдена на 100 000 лв. поради немарливо отношение към 34-годишен пациент, който в крайна сметка умира.

Така Баце решил да заложи на една от своите Мата Хари, която за благодарност направи вицепремиер в последното си правителство – Екатерина Захариева.

7 Коментара
 1. и казва

  Радев печели още на първи тур

 2. Да попитам само казва

  А Ушатия каунь Муньо Шпаклата откъде е??От Лондон или Париж?!
  ПроЗД каунь от с.Славяново, Хасковско.

 3. Петър Т. казва

  Поредната партенка, че и написана неграмотно. Балтов никога не бил шеф на ВМА. Друг е кандидатът-от Бургас

 4. майната казва

  Логично е! В страната на крадците, президентът да е крадец ?

 5. edin ot naroda казва

  На Радев не могат да му стъпят на малкия пръст тези двамата, нито като ерудиция нито като интелект. Това са едни чиновници, които правят всичко каквото им кажеше Буци, без да мислят още повече са и компрометирани с корупционни практики-пример укрепителното съоражение, което се оказа ХОТЕЛ. Може би някои си спомнят и скандала с продажбата на органи на заможни господа, за което се съмнявам че Балтов не е бил в час.

 6. Джандбаз Каракачански казва

  Какво стана с приватизацията на българските допломатически имоти в центъра на Берлин?! Дето Простата Татрар-пазарджишка П-ка Ката-ципчето с подчехълното й „архитектче“ бяха замислили да реализират?!

 7. Жоро казва

  Генералът ще помете това мекотело недоклатено, крадливо

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.