ШУБЕ! Изнервен, Бойко изпълзя на светло, седна до крадлив кмет от ГЕРБ и разсмива с глупости за Румен Радев (ВИДЕО + СНИМКИ)

0 6 317

Изнервеният Бойко Борисов изпълзя на светло, седна до крадлив кмет от ГЕРБ и започна да сипе поредните дивотии за своя кошмар – Румен Радев на спявка на гербопитеците в Пловдив, видя Narod.bg.

Тиквата събра компрометирания градоначалник на Стамболийски Георги Мараджиев, доказания престъпник и бивш кмет на Пловдив Иван Тотев и русата фурия, сменила няколко партии Дани Каназирева, за да размива хората във фейсбук с измишльотини.

Официалният повод за пресконференцията е отчет на партията за направеното в Пловдив. Очакваме да видим дали Борисов ще обяви кой ще бъде техният кандидат за президент.

Реклама

„Целта ни е да сме в управлението. Ако имаш идея, в град като Пловдив, в която нямаше зала. Къде щяха да правят Европейско първенство, ако нямаше зала”, изцепи се Буци.

Тиквун коментира и новия проект на Кирил Петков и Асен Василев. „Кой ни обвинява, че някой от нас не е почтен. Ако не гласуваш за Румен Радев, не си почтен ли?“, попита видимо изнервеният Борисов.

Видеото ТУК

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.