PR експертът Диана Дамянова потвърди новината на Narod.bg: Помагам на Петков&Василев като доброволец

0 3 856

Пиар експертът Диана Дамянова потвърди новината на Narod.bg, че помага на новата партия на Кирил Петков и Асен Василев. Публикацията ни бе препечатана от сайта „Гласове”, откъдето потърсили близката до Валентин Златев пиарка за коментар.

„Аз напуснах рекламния бизнес преди осем години и оттогава се занимавам професионално само с игра на бридж. Постигнахме изключителното трето място на световното първенство в Лил през 2018 г.

Агенцията „Д енд Д“ няма нито официални, нито неофициални отношения с новия проект на Асен Василев и Кирил Петков.

Лидия Колева, която работеше преди много години при нас за осем месеца, а после беше дългогодишен пиар в държавната администрация, е попаднала в новия проект по свое желание и воля, а не като представител на агенцията.

Пепа Веселинова Гроздева-Михова, с която бяхме съдружници наистина е в списъка по „Магнитски“, което тя и обжалва.

Реклама

Попаднала е там, защото беше в управлението на фирма на Васил Божков, която така и не разви дейност“, заяви за „Гласове Диана Дамянова.

„Аз самата наистина помагам на Асен Василев и Кирил Петков, но като частно лице и без заплащане. Всъщност принципът при тях е точно такъв за всички, които сега се включват в проекта – те са доброволци.

Рекламната агенция, която оглавявах преди време, няма нищо общо с техния проект. Нито формално, нито неформално. С „Лукойл“ се разделихме много отдавна с взаимно уважение и хората, които ме познават, знаят, че съм отдадена единствено на професионалния спорт по бридж.

В последните години обиколих света три пъти. По тази линия познавам и майката на Даниел Лорер, която е много добър професионален бриджьор. По тази линия го препоръчах на Асен Василев, с когото се познаваме от години.

Искам да подчертая, че моите ангажименти към новия проект са изцяло в лично качество, без заплащане и без официално обвързване. Само на доброволни начала“, подчерта Диана Дамянова.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.