Сигнал до НАП: Бойко направи Жоро Тръбата милионер с кражби за реклама, „политологът” сега му лежи в краката

0 4 552

Narod.bg подава сигнал до НАП с поредна скандална схема на ГЕРБ – осъденият „политолог” Георги Харизанов – Жоро Тръбата, е милионер от кражбите под крилото на неговия патрон Бойко Борисов чрез източване на пари за реклама.

Криминалният „капацитет”, който в самозабравата си дори бе курдисан за шеф на пропадналата кабеларка „Европа”, превърната в рупор на хунтата, е направил тлъсти пачки със схеми за реклама, докато Мутрата раздаваше обществени поръчки на подчинените си олигарси, разкри Narod.bg.

Дисидентът Петър Бояджиев разкри, че знае как Тръбата и Баце са пълнели чекмеджета на гърба на народа, публикуваме поста, който би трябвало да подсети НАП в каква посока да поровят около тъмния бизнес на полегналия в краката на Баце поръчков „политолог”.

„Слушам по БНТ Георги Харизанов да обяснява политическото положение в България. Познаваме се бегло, но не това е важното. По-важното е, че много пари от обявените от служебното правителство за откраднати, са отишли при него, а и при Борисов, през Харизанов. Защо ли знам и за какво става дума.

Реклама

Неговият бизнес е рекламни материали. Схемите са познати по целия свят. Този бизнес е най-често използваният за преливане на пари към политически силните.

Ето как става – подставена строителна фирма взема пари за дадена обществената поръчка.

След това фирмата, която се занимава с маркетинг и рекламни материали, ѝ фактурира каквото си иска. Тук доказването на услугата е неконтролирано. Е, разбира се, че направеният по този начин милионер ще го виждаме на амбразурата да защитава ГЕРБ и Бойко Борисов.

Засега ще кажа само толкова. Ха сравнете сега парите на Кирил Петков с парите на Харизанов. Ами така е. Кирил Петков със самото си съществуване е вече смъртен враг за Харизанов”, завършва поста на Петър Бояджиев.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.