Висши гербери пред Narod.bg : Бойко ни тласка към дъното, време е да го махнем

0 9 614

Бойко Борисов все повече се превръща в персона нон грата в ГЕРБ! Висши партийци от най-близкото обкръжение на бившия премиер се свързаха с Narod.bg с молба да публикуваме призива им лидерът да се оттегли доброволно в пенсия, защото пред тях не остават други ходове, освен да го свалят насила с вътрешнопартиен преврат.

„Вече повече от година, от началото на протестите срещу нашето последно правителство, Бойко Борисов умишлено играе против партията и ни тласка към дъното – всички хаотични движения и непремерени приказки пред медиите доказват, че неговата идея е да срине всичко, но да не даде властта на по-млади и много по-можещи от него”, пишат гербаджиите до Narod.bg.

„Вие сте един от малкото сайтове, в който се чува гласът и на опозицията в ГЕРБ, затова се свързваме с вас – знаем, че Борисов ви чете редовно, защото след ваши публикации е звънял пощурял от нерви да търси източникът на информация.

Реклама

Затова оттук му казваме: Бойко, иди си с мир, иначе ще получиш война. Това са вариантите – или се оттегляш като почетен председател, или те сваляме насила, но след това думата ти вече няма да има никаква тежест”, гневни са топ герберите пред Narod.bg.

Според сигнала вътре в бившата управляваща партия вече са наясно, че Борисов съзнателно се опитва да „занули” влиянието на ГЕРБ под напора на новото поколение, което иска да получи ръководните позиции. Вместо това Бойко е готов на самоубийствен ход – или той начело, или закриване на партията.

„Точно преди изборите не ни трябват такива скандали, но ако се наложи, ще отидем на единственият възможен вариант – преврат, избор на ново ръководство и стартиране на нормален диалог с останалите парламентарно представени партии”, категорични са бунтарите в ГЕРБ.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.