Бойко Рашков отвратен: ГЕРБ са откраднали милиарди с магистрала „Хемус”, по-страшно е от КТБ!

2 5 415

Бойко Рашков хвърли бомба с разкритието, че в момента се разследват кражби за милиарди по времето на ГЕРБ! Вицепремиерът и вътрешен съобщи новината, след като връчи на олимпийската ни шампионка по карате Ивет Горанова договора за назначаването й като инструктор в Академията на МВР, предаде репортер на Narod.bg.

Като пример за престъпленията, които се разследват, вицепремиерът посочи строежа на автомагирстрала „Хемус“. Той обясни, че основата й била направена от кал, липсвали документи, а земята не била отчуждена.

Реклама

„Ако съберем цялата сума на случаите, които разследваме, числото може да е по-голямо от щетите от КТБ“, посочи Рашков.

Вътрешният министър нападна Спецпрокуратурата заради акцията от миналата седмица, при която бе задържана група, занимаваща се с каналджийство. Рашков обясни, че прокуратурата не била съгласна МВР да дава брифинг, затова нямало неин представител по време на пресконференцията в събота. „Те разбраха за операцията в събота“, каза Рашков и добави, че не можели да си приписват заслугите на МВР.

„Ако трябва ще назначим охрана на шефа на НАП Румен Спецов“, отговори вицепремиерът, запитан дали знае за заплахите към Спецов. Шефът на НАП му споделил за тях по време на лична среща днес.

2 Коментара
  1. Градинаров казва

    Ох , тия ГЕРБ-аджии яко са се набутали в тинята. Ами нали сега прокуратурата ще им го начука плътно до картофите. Горките ! Лакомо дупе , гъз затрива !

  2. Дали? казва

    Коя прокуратура?! Българската или европейската. Защото начело на българската прокуратура стои един бандит, назначен от ГЕРБавата мафия.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.