Мъжът на тунингованата Николина Ангелкова отвори ВИП кръчма до парламента

1 12 610

Христо Ангелков, съпругът на любителката на пластичната хирургия и бившата министърка на туризма в кабинета на Баце Николина Ангелкова, е горд собственик на набиращото популярност кръчма в идеалния център на София „Ре клуб“, дочу Narod.bg.

След корекциите Ангелкова е неузнаваема

От няколко седмици ВИП кафенето на ъгъла на ул. „Московска“ и ул. „Раковска“, в което се помещава и художествена галерия, е изцяло завършено и се радва на заможна клиентела, видя репортер на „Уикенд“.

Христо Ангелков е инвестирал над 1 млн. лв. в лъскавото заведение до Народното събрание, твърдят имотни брокери.

Отскоро съпругът на Николина Ангелкова е официален представител на американската компания „Сотбис“ в България, прочута в цял свят с аукционите си. В България „Сотбис“ инвестират в продажби и отдаване под наем на недвижимо имущество, а Христо Ангелков движи делата на компанията у нас.

ВИП кафенето на Христо Ангелков е разположено в една от най-знаковите сгради в центъра на София –построената през 1929 г. първа жилищна кооперация и администрация на Съюза на българските учители.

Реклама

Сградата е вдигната по проект на архитекта Лазар Парашкеванов и по чудо оцелява при бомбардировките над София в края на Втората световна война.

Към днешна дата жилищни имоти в кооперацията се търгуват при цена от 4 000 евро за квадратен метър. Не е известно какъв наем плаща Христо Ангелков за помещението на партерния етаж, приютило заведението му. Капацитетът на „Ре клуб“ е 60 места в салона и 50 на открито, заведението разполага и със специална ВИП зала за частни събития.

Христо Ангелков е наел за главен готвач в заведението си един от най-изкусните кулинари – специализиралият във Франция шеф Стефан Арнаудов. Специалитетите на баровското кафене са стек от риба тон на барбекю със салца от чери домати, пуешки стек с билки и глазирано бон филе Дурок с билков кръмбъл.

Въпреки, че функционира отскоро, заведението вече се радва на заможна и постоянна клиентела. Сред посетителите обаче не е забелязвана тунингованата Николина Ангелкова, която все още се води семейно обвързана. Запознати обаче разкриват, че поне две години Христо Ангелков и бившата министърка на туризма живеят разделени и в отделни жилища.

Бракът на Николина Ангелкова с Христо Ангелков датира от 2014 г.

Тогава двамата първо подписаха в тесен кръг, а после вдигнаха пищна сватба, на която пристигнаха гости от цял свят, тъй като Христо и Николина се запознават, докато учат в Бостън в „Харвард бизнес скул“ и дружат с хора от Индия, САЩ, Австралия и много други държави. Малко преди да се оженят, двамата станаха родители и на дъщеричка, която вече е на 6 години и е първокласничка.

1 Коментар
  1. ТАРАНТИНО казва

    ТЕЗИ ОРКИ МОГАТ ДА ИГРАЯТ ВЪВ ВСЕКИ ФИЛМ НА УЖАСА БЕЗ ДА СЕ ГРИМИРАТ, ПРЕДСТАВЯМ СИ АКО ИМАТ ДЕЦА КАКВИ ЗОМБИТА ЩЕ СЕ ПРЪКНАТ

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.