ИЗНЕНАДА в Narod.bg: Ако Баце пусне Томислав Дончев или Димитър Николов за президент, гербаджиите гласуват за Румен Радев

2 12 995

Две от най-компрометираните фигури в ГЕРБ – мераклията за поста на Баце Томислав Дончев и проваленият кмет на Бургас Димитър Николов, помагат на Румен Радев за втория президентски мандат, научи Narod.bg.

Причината е, че Дончев и Николов не се нравят на гербаджиите и категорично отказват да гласуват за тях, разкри наш източник от средите на хунтата.

Реклама

Според последните новини Бойко Борисов е спуснал заповед да се тестват нагласите на симпатизантите дали биха подкрепили един от двамата в битката с най-големия му враг – настоящият президент. Резултатът бил плачевен – ако Буци пусне габровеца или кмета на Бургас, феновете на шайката масово ще гласуват за…Румен Радев.

Както първи писахме, Томислав Дончев е тартор на една от враждуващите фракции в ГЕРБ, която се опитва да вземе надмощие и да изхвърли Баце от трона с идеята партията да спре безконтролното пропадане с Мутрата начело.

Любопитното в случая е, че всяка от враждуващите групи в ГЕРБ – на Даниел Митов, Дончев и т.н., би гласувала именно за Румен Радев, ако ГЕРБ решат да издигнат въпросните кандидатури.

Смята се, че за момента изпадналият н паника Бойко е най-склонен да заложи на уволнения от „Пирогов” за корупция Асен Балтов, който ще бъде смачкан на вота точно както Цецка Цачева.

2 Коментара
  1. qzp казва

    Съгласен съм МитИто гербавото тотално се провали като кмет. Гробарите ги спасява за сега това, че няма прокуратура.

  2. Байландо казва

    Всички се правят на ударени с мокар парцал. И не искат да признаят очеВАДНАТА истина , че кандидата за прецедент на ОПГ -ГЕРП ще е само и единствено, БМБ-то!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.