Само в Narod.bg: ГЕРБ се цепи на фракции, война тресе мафиотската партия (ето кои се бият за стола на Бойко)

2 5 625

Истинска война разцепи ГЕРБ на враждуващи фракции в битката кой да седне в стола на Бойко Борисов! Пред Narod.bg депутат от хунтата призна, че ситуацията излиза извън контрол, а заплахите за вадене на кирливи ризи точно преди изборите, които си разменят най-напористите в схватката, отдавна са преминали границите на добрия тон дори за гербопитеци.

Три са най-силните групички, които се борят за надмощие, обясни източникът на Narod.bg.

Едната е заформена около Буци, в нея са най-верните му лакеи като Костадин Ангелов – Коце Ботокса, който в момента е на стрес-тест дали има изобщо някакъв шанс срещу Румен Радев, личния доктор на Мутрата Лъчезар Иванов – Лъчо Мозъка, новия Потьомкин на Борисов и бивш милиционер Мануил Манов – Кухия, лидерът на младите гербопитеци Георг Георгиев и още неколцина подмазвачи.

Реклама

Втората голяма вражеска фракция е образувана около Томислав Дончев, който вече не криел амбициите си да смени Бойко с аргумента, че е по-добре приет от останалите политически сили и с него ГЕРБ има шанс да сключи коалиционен договор за нов управленски мандат.

Третата силна клетка вътре в люспещата се ГЕРб е оглавена от Даниел Митов, гальовно наричан Къдравата Сю. В тази анти-Баце клетка били най-яростните превратаджии, които били готови на по-резки движения, само и само да пратят Тиквата в пенсия.

Източникът на Narod.bg бе категоричен, че скоро ще станем свидетели на неочаквани събития, провокирани именно от властовите битки вътре в хунтата.

По думите му в ГЕРб има още поне десетина центъра на влияние и всеки от тях дърпа чергата към себе си за сметка на Бойко Борисов.

2 Коментара
  1. qzp казва

    Дрън, дрън. Нищо не тресе хунтата. Отново фейк новина

  2. !!! казва

    Страх ги тресе, та чак се изпускат.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.