СУПЕР СКАНДАЛ: „Йористът” на ГЕРБ Александър Николов – пионка на затворник, близък до Бойко Борисов (РАЗСЛЕДВАНЕ)

0 12 394

Поредната излагация на ГЕРБ – депутатът „йорист“ Александър Николов, се оказа пионка на затворник, който дълги години е правил изборите на хунтата на Буци в Червен бряг. Скандалът разкри източник на Narod.bg от централата на ГЕРБ в Плевен, бесен на парашутистите в листите на шайката.

Анонимникът Сашо Николов неочаквано се сдоби с популярност покрай чата на прокурор №1 Иван Гешев с пиарката на Бойко Седва Арнаудова, които обсъждаха с разплакани от смях емотикони безобразията, които новият „правен мозък” на ГЕРБ сътвори на комисия в парламента.

Гербаджията с престъпен нрав Анатолий Иванов е кукловодът на правния „гений“ Александър Иванов

Всъщност, Александър Николов бе пробутан за депутат от лицето Анатолий Иванов, бивш общинар на ГЕРБ в Червен бряг, кмет в сянка и уличен в злоупотреби за милиони покрай изграждането на екопътеки. Този „бизнесмен” правеше изборите на Бойко в региона.

Анатолий Иванов беше дясната ръка на близкия до Баце депутат от хунтата Пламен Тачев.

През 2015 г. Анатолий и синът му Мирослав отвлякоха Йордан Чеков в Червен бряг и лежаха в затвора.

Тачев им взе всичко, като голяма част от бизнеса и собствеността им прехвърли на друг негов приближен асфалтен бос Илия, известен като Личко, собственик на фирмата „Вика Груп”.

Анатолий и Тачев се изпокараха, като депутатът реши да чисти името си и уж елиминира дясната си ръка Анатолий. За да му го върне, Анатолий издигна Сашко, сина на Богдан Николов, супер близък приятел на Румен Петков, за депутат.

Реклама

На парламентарните избори на 4 април Сашко беше доста далеч в листата. Анатолий изтегли бая заеми и купуваше масово гласове за Сашко. После ситуацията се преповтори. Цял Плевен бе залят с билбордове и плакати на ухилената мутра на Сашко, понеже тук никой не го знае.

Чрез него Анатолий иска да се реабилитира и да смаже Тачев, за да има влияние в община Червен бряг, както преди, и най вече да си върне бизнеса – незаконен добив на интертни материали.

Истината е, че Сашко няма никаква дума за нищо. Каквото каже батко му Анатолий, това прави! Да не говорим, че не е никакъв адвокат, понеже е пословично неграмотен юрист.

Според протокола с резултати от писмения изпит от конкурса за нотариуси, проведен на 04.11.2018 г., обявен със заповед № ЛС-04-330/28.05.2018 г. на министъра на правосъдието, Александър Николов е изкарал на писмения изпит слаб 2.20.

Поредната калинка на ГЕРБ стана за резил в парламента

Това няма значение, защото Сашко Николов се вписва като адвокат, прави си кантора и започва обещаваща политическа кариера в ГЕРБ. Преди години синът на Богдан Николов беше главен секретар на Върховния административен съд по времето на Георги Колев, който си го доведе от Софийския градски съд.

Новият председател, обаче, Георги Чолаков, не търпи некадърници и още с встъпването на поста изрита калинката Александър Николов, обясни източникът на Narod.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.