ИСТЕРИЯ: Бойко държи с досиета важните в ГЕРБ, министри са му роби заради далавери за милиони

1 3 987

Бойко Борисов крие досиета на всички важни фактори в ГЕРБ – министри, зам.-министри, областни управители, кметове и общински съветници, които имат силите и подкрепата да го детронират, издаде ексклузивно пред Narod.bg източник от хунтата.

Гебропитеците са в истерия – Баце ги държи в окови като робовладелец, за да си гарантира безпрекословно подчинение, с папки, в които прилежно е скатал документи за корупционни практики, които през годините набъбнали до цяла библиотека от компромати.

„Читав човек не може да вирее около Борисов – или влизаш в схемите му, или отпадаш. Който остане, пък, ще му е роб до гроб заради документите, които Буци е прибрал в сейфа през годините”, не скри източникът на Narod.bg.

Реклама

С мърсните досие Мутрата държи на каишка абсолютно всички министри от своите три злощастни правителства, особено пряко излъчените от ГЕРБ, които могат да предявят претенции към трона му. Затова и никой от тях до момента не е събрал смелост да осветли крадливото управление на сикаджията от Банкя.

Ситуацията, обаче, ще се промени – в момента шайката е подложена на небивал натиск от външни сили, сред които САЩ, които искат мафията най-сетне да бъде изтрита от политическия живот на България, защото ставаме опасни за партньорите в ЕС и НАТО.

Очаквам „бомби” от бивши подчинени на Бойко, които ще извадят на показ брутални факти за бандитското лице на бившия премиер,завърши източникът на Narod.bg.

1 Коментар
  1. Мето казва

    Сталин е казал- Нет человека,нет проблем!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.