Депутат пред Narod.bg: Бойко обеща на САЩ, че напуска политиката, но играе мръсно и умишлено потапя ГЕРБ – „Отивам си заедно с партията”

2 14 052

От година насам Бойко Борисов умишлено потапя ГЕРБ. Бомбата хвърли пред Narod.bg депутат на хунтата, ядосан на лидера си за подлия номер, който крои на оределите партийни редици.

Още миналото лято Баце обеща на американците, че ще им даде ГЕРБ, т.е., че ще сдаде председателския пост на нов, неопетнен лидер, посочен от тях, който да стане проводник на нормална политика, чиято цел №1 не е грабежът, нервен е народният представител пред Narod.bg.

Реклама

Това не само че не се случи, но при внимателно проследяване на всички ходове на Борисов през последните 12 месеца ще се види, че Бойко нарочно потапя ГЕРБ. Целта му е една – да няма такава политическа сила без него начело.

„В разговор пред много обрана публика лидерът ни изсъскал, че Бойко Борисов е ГЕРБ и партията е Бойко Борисов. Ако пред заплахата да извадят най-кирливите му ризи след 10-годишното управление бъде заставен да се оттегли, бившата управляваща партия също слиза от политическия небосклон. „Отивам си с партията“, е точен цитат.

Такива приказки, обаче, не могат да останат тайна и се разпространяват като пожар сред върхушката”, призна източникът на Narod.bg.

2 Коментара
  1. тото казва

    ГЕРБ никога не е била партия,а разбойническа организация.

  2. ВЕЖДЮ РАДИШЕВ казва

    те краварите ще го онождат скоро,хич няма да го мъчат – до пъпа ша му го нагъчат

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.