Само в Narod.bg: Ортакът на Черепа – Георги Георгиев – Готи, се предложил на Петков и Василев срещу 100 000 лева

1 5 180

Чалга политикът Георги Георгиев – Готи, който беше ракета-носител на „Българско лято” на Васил Божков, е предложил да отдаде партията си „Българско национално движение” (БНО) на новите народни любимци Кирил Петков и Асен Василев, разкри източник на Narod.bg.

Чалгаджията опитал да се продаде на харвардските възпитаници срещу сумата от 100 000 лева. Срещу пачките икономическият и финансовият министър трябвало да се явят на третите предсрочни избори именно с БНО.

Реклама

Георги Георгиев издигна и Евгения Банева за европейски депутат на последните избори за Европейски парламент.

На последните президентски избори през 2016 г. партията „Българско национално обединение“ издигна Митьо Пищова и Радо Шишарката. За тях гласуваха 14 974 души или 0,39%. Лидерът на партията Георги Георгиев-Готи е още актьор, режисьор и бизнесмен.

За нещастие, офертата му не минала и получил категоричен отказ заради тежкото минало, свързано с колаборацията му с Черепа. Последната мълва по върховете на властта е, че тандемът Петков-Василев ще се яви на изборите с партията на бургаския измамник Константин Бачийски, един от лидерите на „Средна европейска класа” (СЕК).

1 Коментар
  1. Готи Готев - Готиния казва

    А Черепа дали си го ебе готино Готи Готев – Готиния там в Дубай??

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.