Разпад в Narod.bg! Петков-Василев източват кръвта на Слави Трифонов и Мая Манолова (ето кои напускат ИТН и ИБГНИ)

3 20 034

Неродената още партия на Кирил Петков и Асен Василев вече източва и последната кръв на „Има такъв народ” и партията на Мая Манолова, разкри Narod.bg.

Политическата сила, чрез която двамата отличници от служебния кабинет, вече набира скорост, като придърпва депутати на Слави Трифонов и „Изправи се, БГ! Ние идваме” (ИБГНИ).

Мария Нейкова е от новите играчи в редиците на Кирил Петков и Асен Василев

Едно от новите лица около тандема е проф. д.н. Мария Нейкова, в момента областен управител на Бургас.

Според нашия източник Нейкова вече е говорела с неколцина от ИТН и ИБГНИ, които са готови да зарежат потъващия кораб на Слави и Мая, за да се закачат за новите любимци Петков и Василев.

Реклама

Депутатът на ИТН от Ямбол адв. Златомира Карагеоргиева-Мострова, например, вече е готова да се присъедини към проекта на министрите от Харвард.

Дамата вече има един депутатски мандат в своята визитка. След изборите на 4 април успя да прекрачи прага на Народното събрание като един от експертите на „Има такъв народ“. Сега овреме е решила да смени партията, предвид прогнозите, че Слави Трифонов затъва и едва ще има сили да влезе в следващия парламент.

С медийното обслужване на проекта се е ангажирала Катя Касабова, издател на сайта „Флагман” и съпруга на Валентин Касабов, един от най-близките до лидера на НФСБ Валери Симеонов.

Спрягат се още имена на гневни на Слави народни избраници, които са готови в името на политическото оцеляване да сменят партийния си вожд, завърши информаторът на Narod.bg.

3 Коментара
  1. миуи ваниуи казва

    МЯСТОТО НА ИВА МИТЕВА НЕ Е ПРИ ЦЪРВУЛИТЕ ОТ ИТН ,ПРОСТО Е КЛАСИ,КЛАСИ НАД ТЯХ , ПРОФЕСОР И СВИНАРИ ….. НЕ СТАВА

  2. Един казва

    Ако е вярно, разбира се, че Мария Нейкова ще се присъедини към двамата, това би било голямо петно и резил за тях. Мария Нейкова е кадър на „Библиотекарския“ университет в буквалния и преносния смисъл на думата – може да се провери; и съответно кадър на Стоян Денчев и Ахмед Доган, внедрена в новия проект „Слави“. Преди това беше внедрена в проекта „Сакскобургготски“. Тогава беше областен управител на Ст. Загора от НДСВ. Сега е областен управител на Бургас от ИТН…

  3. Една казва

    Едно от новите лица около тандема е проф. д.н. Мария Нейкова,с тази купена титла тази е толкова професор колкото аз съм английската кралица.Тандема да внимават кого допускат да не стане като на Слави с предложенията.Тази е толкова корумпирана, интригантка.Добре е известна в Стара Загора.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.