Само в Narod.bg: Слави приключи! Депутатите му се разбягаха, отказват да са в листите на ИТН

0 34 011

Експериментът на задкулисието „Слави Трифонов” е на финалната права! Източник на Narod.bg от върховете на „Има такъв народ” призна, че водачите на листите на изборите на 4 април и 11 юли категорично отказват отново да влязат в партията на Дългия, финансирана от касичката на Баце Орлин Алексиев.

„Слави заповяда до края на тази седмица листите да са готови, а те и в момента са празни, никой от разпознаваемите в ИТН не иска и да чуе за нови избори под шапката на Трифонов. Накрая ще се принудим да вписваме куцо и сакато, само и само да имаме листи за предсрочния вот”, ужасен е читателят на Narod.bg.

Реклама

Според него една от причините за тоталния отлив е, че сред народните избраници на ИТВ има много десни, които са категорично против подкрепата на Слави за нов мандат на президента Румен Радев.

В тесен кръг Слави признал, че спонтанно заявил подкрепа на бъдещия вот за генерала, защото му били достатъчно битките в НС, за да си отвори и втори фронт срещу Радев. Той самият не би дал подкрепата на ИТН, по под диктата на ситуацията бил принуден да я заяви, вдига рамене информаторът на Narod.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.