Само в Narod.bg! ГЕРБ минава през трупове – с флашка от Гешев гръмна партенка за „убит военен от хора на Румен Радев”(прокурор №1 мъсти за чата с Pi ar Sevi Boiko)

1 4 893

ГЕРБ вече са в истерия – престъпниците около Бойко Борисов минават през трупове в опитите си да уязвят служебния кабинет и президента Румен Радев.

Трагедията със старши лейтенант Тодор Манчев бе яхната от ГЕРБ за политическите цели на хунтата

Източник на Narod.bg от средите на хунтата призна, че „скандалът на деня”, свързан с разследването за смъртта на Тодор Манчев, който бе открит мъртъв в поделението си „Ново село” преди 4 месеца, е чиста проба партенка, скалъпена с флашка, дадена от Иван Гешев!

Главният прокурор пое разследването по случая още през лятото, сега спуска детайли от разследването на подбрани медии, за да удрят по Радев в услуга на Бойко, отсече информаторът от ГЕРБ.

Реклама

Немислимото вече е факт – прокурор №1 изнася информация по разследването като отмъщение, че преди дни лъснаха негови снимки на чат с Pi ar Sevi Boiko. Така излезе, че уж независимата прокуратура е на килимчето пред пиара Севдалина Арнаудова, която е свръзката на мутрата в Банкя с Иван Гешев.

„Вчера занесоха флашка в един вестник, който е от нашата орбита на влияние, за да гръмне новината. Днес нашите депутати Даниел Митов, Христо Гарджев и Тома Биков чакаха министъра на отбраната Георги Панайотов, за да му поискат оставката с наученото от флашката на Гешев.

Според тримата герпобитеци „хора на Румен Радев” стоят зад „убийството” на старши лейтенант Тодор Манчев, затова поискаха оставката на шефа на „Военна полиция“ Ивайло Сотиров и на Георги Панайотов.

Министърът, обаче, не дойде на блиц-контрола на Комисията по отбрана поради здравословни причини и Гарджев пощръкля.

Очаквайте продължение на драмата със старши лейтенант Тодор Манчев само в Narod.bg

1 Коментар
  1. !!! казва

    Нещата вече стоят така, че нищо не може да помогне на герберастите, колкото и да подскачат и да си бият гъзовете в тавана.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.