Първо в Narod.bg! Даниел Вълчев показа среден пръст на Бойко: Няма да се излагам като кандидат-президент на ГЕРБ!

0 9 180

Даниел Вълчев стана поредният кандидат-президент, показал среден пръст на Бойко Борисов в опит да бъде хвърлен в предварително загубената битка срещу Румен Радев, докладва пред Narod.bg източник от редиците на ГЕРБ.

След като Баце неуспешно се опитал да вербува бившия външен министър Николай Младенов да поеме тежкия кръст, от който той бяга като плеймейтка от беден ухажор, сега тарторът на хунтата пробвал да измами и бившия министър на образованието.

Шефът на Юридическия факултет в СУ „Св. Климент Охридски” проф. Даниел Вълчев обаче категорично го отрязал с аргумента, че това не е негова битка и че кандидатът на ГЕРБ на президентските избори може да е само един и той се казва Бойко Борисов. „Няма аз да се излагам, не е моя работа“, показал кукиш професорът на хитреца Бойко.

Реклама

Така Мутрата е в тотална безизходицата, в която на дневен ред са всякакви куци варианти, като се почне от бившия президент Петър Стоянов, за когото в ГЕРБ смятали, че можел да привлече гласовете на СДС и на градската десница, мине се през дисциплинарно уволнения от „Пирогов” Асен Балтов и се завърши с изхабената до болка фигура на одиозния генерал Венцислав Мутафчийски.

Всеки от тях, обаче, си дал сметка, че разгромът на президентския вот ще го прати в 9-а глуха и че загубата от Румен Радев ще е край и на професионалната му кариера, затова отсвирили мераците на Баце да спасява кожата си на техен гръб.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.