Бомба в Narod.bg: Асен Балтов на оперативка с кмета от ГЕРБ Георги Лапчев – (защо изчезналата апаратура на „Пирогов” лъсна в Царево?) – СНИМКА

3 7 607

Дисциплинарно уволненият от „Пирогов” Асен Балтов изплува от снимка с кмета на Царево – гербопитка Георги Лапчев, по времето, когато се издирваше изчезналата по време на неговото царуване в спешния институт скъпа медицинска техника, разкри читател на Narod.bg.

Кадърът е направен в края на август, когато докторът на Баце бе в платен годишен отпуск. Балтов, който освен десетина апартамента в центъра на София притежава и баровска вила в Царево, е заснет да уговаря поредната схема с Лапачев, както местните подигравателно наричат кмета си.

Дали е случайно, че докато Балтов ваканцуваше, новото ръководство на „Пирогов” издирваше изчезналата медицинска техника от скрадата на болницата – скенер, ангиограф и рентген?!

Реклама

След обстойна проверка скенерът и ангиографът бяха открити в склад в…. Царево. Дисциплинарно изританият от института ортопед по-късно се измъкна с оправданието, че ги изнесъл чак в Царево за „отговорно пазене“. Техниката, която Балтов дал на Лапачев уж да я пази, е купена със заем от 8 млн. лева от Фонда за органите на местното самоуправление в България.

Точно в този момент, докато се издирва мистериозно изчезналата апаратура, професорът, кметът на Царево и зам.-кметът Георги Стоянов са заснети да плетат схеми в кафенето срещу общината.

Георги Лапчев (с бялата тениска), в средата е Асен Балтов, а зад дървото се крие зам.-кметът Георги Стоянов

„Като специалист може да е добър, но душицата му е евтино крадлива”, така нашият източник описа професор Асен Балтов, когото ГЕРБ ще опитат да героизират в полза на хунтата заради дисциплинарното уволнение.

3 Коментара
  1. […] Бомба в Narod.bg: Асен Балтов на оперативка с кмета от ГЕРБ … […]

  2. […] Бомба в Narod.bg: Асен Балтов на оперативка с кмета от ГЕРБ … […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.