Социализъм ли? Синът на Корнелия тъне в разкош в Калифорния срещу $3000 на месец (ГАЛЕРИЯ)

2 5 222

Докато Корнелия Нинова се прави на социалист, а всъщност е задкулисен партньор на мутрафона Бойко Борисов, синът ѝ тъне в разкош в капиталистическа Америка. Рафаел Нинов живее в луксозна резиденция в слънчева Калифорния, след като замени Ню Йорк с океанския бриз в градчето Станфорд, проучи Narod.bg.

Там той се премести заради новия си служебен пост. Наследникът на лидерката на БСП миналата година получи назначение в един от най-престижните университети, носещ името на града – „Станфорд“. Рафи е част от екипа изследователи, които се занимават с проучвания в сферата на машинното обучение и изкуствения интелект.

Междувременно е и асистент-учител, който чете лекции. От данните му в интернет пространството се вижда, че е посочил за свой актуален адрес резиденцията към университета, в която имат право да живеят служителите и лекторите.

Внушителната сграда е в старинен стил, но е обградена с палмови градини и зеленина. Апартаментите вътре са обзаведени модерно и съвременно и разполагат с всевъзможни удобства. Жилищата са с различна квадратура и изложение, според нуждите на всеки.

Реклама

Рафаел обаче не живее там безвъзмездно. Всеки, желаещ да си наеме апартамент, заплаща за ползването му. Най-евтиният месечен наем е от 1977 долара, или 3200 лева, а най-високият достига 3230 долара, което се равнява на над 5300 лева.

Сумата изобщо не е непосилна за бюджета на сина на Нинова, който прибира солидна заплата за труда си в университета. Възнаграждението на 28-годишния Рафаел е около 100 хиляди долара за година, показва проучване в американски интернет портал за заплати.

На предходната си позиция в Ню Йорк, където той бе финансов анализатор в една от най-големите банкови институции в света – „Голдман Сакс“, наследникът на БСП шефката прибираше дори повече и вероятно е успял да натрупа спестявания от стажа там. Той обаче предпочете спокойствието на по-малкия град пред мегаполиса Ню Йорк, въпреки че растеше бързо в банковата йерархия.

За последните две covid години Рафаел не се е прибирал при родителите си нито веднъж. Преди това си идваше и през лятото, и покрай коледните празници. Докато бе студент пък, Нинова и мъжът ѝ Митко пътуваха до Щатите, за да го навестяват. Засега 28-годишният соцнаследник не се е показвал публично с половинка, макар да му е време за семейство.

Академичната работа очевидно е взела превес пред любовния живот и той не се е вдъхновил от романтичната история на родителите си, които се оженили още като студенти. На 31 август Корнелия и съпругът ѝ празнуваха цели 31 години брак.

2 Коментара
  1. Петров казва

    Някой може ли да каже защо продължава тази мръснишка игра срещу Нинова. Синът и бил с много високи успехи и си е намерил работа с висока заплата. Няма нищо по- естествено от това. Заплатите в Щатите са такива, и няма причина синът и да се върне в България, ще го преследват, ще го клепат и гонят до дупка. Заядоха се и с мъжа и. Той ли си е определил заплатата, у нас всичко става с връзки и няма нищо по- естествено от калинките. И НАЙ-ВАЖНОТО СЛЕД РАЗГРАБВАНЕТО У НАС СЕ СТРОЯТ САМО ХОТЕЛИ, ЛУКСОЗНИ НАЙ-ВЕЧЕ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО. Живков строеше заводи, създаваше работни места, сега хотели. Нямаме нужда от високо образование, за чистачи и келнери това не е нужно. ТЪП НАРОД СМЕ и толкоз. И аз на мястото на сина и никога не бих се върнал в кочината на Бойко, както не се връщат и двата милиона млади хора, да гледам всеки ден изроди да се пинявят, цените да растат и на никого не му пука. Кочина сме и няма да се оправим никога. Някой потърси ли источника на доходи за стотиците частни хотели по черноморието, допуснахме ли заплати до 50000 на месец, значи сме се изродили тотално.

  2. Петров казва

    Никога не съм бил член на партия, даже отказах някога да стана член на БКП и дълги години си носих горчивите последствия, НО, следя нашата и независимата чужда преса от години, познавам и всички изявени личности на България. Току що слушах интервюто на Нинова пред Цветанка Ризова- лице в лице. За кой ли път установявам, че по – мъдър , по-борбен, по-морален политик от нея няма. Тя е на космическо разстояние от нивото на Борисов, от шайката му, от покварата на всичките му сателити на всички нива. И докато тоя народ не проумее кой иска да го извади от калта, кой се грижи за неговото оцеляване във време на световна икономическа криза, във време на жестока геополитическа война, във време на една война между т.н. Запад, под егидата на Щатите и Русия, ние не само няма да започнем да живеем като хора, ние изчезваме в бедност , болести и мизерия. Когато фактите говорят и боговете мълчат, само че за глухите и слепите това не се отнася.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.