Ето я новата тройна коалиция: Бойко, Слави и Доган провалиха закона за НСО

1 2 553

Новата тройна коалиция вече дори не прави опит да се прикрие – Бойко Борисов, Слави Трифонов и Ахмед Доган заиграха открито в един отбор, предаде репортер на Narod.bg.

ГЕРБ, „Има такъв народ“ и ДПС провалиха умишлено поради липса на кворум и днешното извънредно заседание на Комисията за контрол над службите за сигурност, която трябваше да разгледа проектозакона за Националната служба за охрана (НСО).

Реклама

Присъстваха депутати от БСП и Демократична България, но ГЕРБ, ДПС, „Има такъв народ“ спряха народните си представители.

Това е второто провалено заседание заради липса на кворум от петък насам. Тъй като изтичат последните дни на 46-ия парламент – очаква се до сряда президентът да разпусне Народното събрание, решена е съдбата на проекта за НСО, който предвиждаше намаляване броя на лицата от властта, ползващи охрана и специализиран транспорт, сред тях и главният прокурор, както и бившите премиери и президенти, сред които Бойко Борисов.

От ДБ обявиха, че ще поискат ново свикване на комисията утре. Според съпредседателя на обединението Атанас Атанасов има важни законопроекти преди второ четене, които трябва да влязат в пленарна зала за гласуване.

„Иначе ще се окаже, че това Народно събрание се е събрало само да промени бюджета, за да осигури служебно правителство на президента. Нищо друго няма да свърши“, добави джобният генерал.

1 Коментар
  1. firebg казва

    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.