Васил Божков е безмилостен: Лъжецът Бойко не искал да е президент? Ето какво ми каза на 4 очи преди години…

1 3 765

Васил Божков отново напомни за лъжите на Бойко Борисов и рекета за 60 милиона, който дал, за да работи неговата „Национална лотария“, видя Narod.bg.

В свой пост от Дубай бизнесменът напомни, че Баце на няколко пъти през годините даде заявка, че иска да се кандидатира за президент, дори в разговор на 4 очи признал, че това е мечтата му.

Поредният пирует Мутрата направи вчера със смехотворното изказване, че постът на Румен Радев не були интересен. Причината Narod.bg вече я осветли – панически страх, че ще бъде размазан от истински генерал, което ще е Погребалният марш за хунтата и него самия.

Ето какво написа Черепа на стената си във фейсбук:

Бойко каза, че никога не е искал да бъде президент и не му е интересен този пост. През септември 2016, когато още пращаше Севда при мен, заяви, че на следващите президентски избори ще се кандидатира.

Пет години преди това думите му бяха, че ще изкара един мандат, около половината от другия и тогава ще се кандидатира за президент. Pi аr Sevi си го дръпна Boiko назад, по-добре поредната лъжа, че на президентски избори се пада отвисоко. 

Реклама

Същият този човек твърди, че аз лъжа за милионите, за които ме изнудваха. А Гешев, за да покрива хунтата, уж му вярва.

Като стана дума за Инструмента на Господ, преди да чати с Pi аr Sevi Boiko, той определи като юридическа катастрофа закриването на спецпрокуратурата. Катастрофа ще е, но за хунтата, която ще изгуби основната си бухалка.

Юридическа не толкова, че правосъдието се заражда някое и друго хилядолетие преди Гешев и спецбухалката. 

Това, което се прави, не е реформа, а унищожаване на нещо ефективно, вика Гешев.

Като се отчитаха, от спецсъда обявиха, че споразуменията са повече от присъдите, а прекратените дела почти колкото присъдите.

Толкова за ефективността. Така ще е, докато спецпрокуратурата не повдига обвинения на база доказателства, а по чата получава указания кого да опраска и кого да не закача.

1 Коментар
  1. firebg казва

    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.