Бойко изяде звучен шамар от Николай Младенов: Отказвам да съм кандидат-президентът на ГЕРБ, Борисов е подлец!

4 36 131

Бойко Борисов отнесе звучен шамар от бившия външен министър в първия кабинет на шайката Николай Младенов, докладва източник на Narod.bg от средите на мафиотската партия.

Баце лично поканил доскорошния специален координатор на ООН за Близкоизточния мирен процес да излезе на президентска битка с Румен Радев, но за своя изненада срещнал категоричен отказ с репликата „Ти си подлец!”.

Източникът на Narod.bg припомни, че включването на Николай Младенов като възможен играч първоначално като наследник на Бойко на премиерския пост стана по настояване от САЩ. Мутрата привидно се съгласил, но впоследствие екс дипломат №1, наричан „човешкото лице на ГЕРБ”, остана извън борда.

За първи път името му се завъртя в разгара на миналогодишните протести срещу ГЕРБ като министър-председател след похвална статия за Младенов в „Ню Йорк Таймс“.

Реклама

Борисов, обаче, преметна Младенов и го остави без пост в правителството си, въпреки тогава реалната опасност протестът да измете насила шайката на гангстера от Банкя от сладките постове на „Дондуков” 1.

Сега, предвид високия рейтинг на Румен Радев, Борисов решил, че Ники Младенов ще му се върже отново и на специална среща го сюрпризирал, че ще го издигне като партийна кандидатура на президентските избори.

Именно в този момент Баце отнесъл здрав шамар с категоричния отказ на Младенов отново да е панаирджийска мечка в схемите на Мутрата.

Бившият външен министър бил непреклонен, че няма да се кандидатира за президент, за да играе по свирката на „един подлец”, с което плановете за „очовечаване” на мафиотската партия отново се провалили, обясни информаторът на Narod.bg.

4 Коментара
 1. майната казва

  Младенов, ти желаеш ли да си „лице“ на ГЕРБ? Ние какви ги дробихме, и ще ги дробим си е наша работа !– Питаш дали, ще ти избърша задника ? Не, не и не !

 2. Димитър Радев казва

  Всичкото ДПС ще гласува за един брат – мюсюлманин!

 3. Ана казва

  Радев и Слави са мутри!

 4. И.Каменов казва

  Хора учени .партийни и без партийни най вече трудови хора от средната класа която в последните години почти се изгуби……..
  Хванете се за ръце без значение от етноси от цвят на кожата
  Изгонете всички управляващи имената им да се затрият и повече никога да не се споменават ……Защото те и тяхното управление хвърлиха България и целия Български народ в П РОПАСТА…….
  Изберете нови млади хора Българи а не фесове.
  Учени млади кадри да поведат тази мафиотска до сега България на обратната добрата страна……
  С тези досегашните никога България няма да се преустрой…….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.