Асен Балтов изритан от „Пирогов“ дисциплинарно, той ли е кандидат-президентът на ГЕРБ?

2 2 756

Аферистът проф. Асен Балтов е изритан дисциплиранно от „Пирогов“ днес по обед след 21 години в спешния институт. Мотивът на новото ръководство бил невъзможност да работи с него, научи Narod.bg.

Бившият директор на най-голямата спешна болница в България днес се е върнал за първи ден на работа в Първа травматология. Хирургът е направил две операции, след което бил извикан в кабинета на наследника си Иван Поромански, разказаха негови колеги, а малко след това и самият Балтов призна, че е получил заповедта си. 

Реститутът написа във фейсбук: Уволнен! След 21 години работа в „Пирогов“

Реклама

Не е ясно пълното съдържание на разговора между бившия и настоящия ръководител на „Пирогов“, нито официалните мотиви за раздялата. Най-вероятно става въпрос за дисциплинарно уволнение.

Според източници на Narod.bg сега Бойко Борисов ще се опита да героизира професора, въртял дивни далавери, докато бе директор на „Пирогов“, да са е опита да лансира името му като кандидат-президент на ГЕРБ.

Пенсионираният Тодор Кантарджиев преди ден уж случайно подхвърли името му в общественото пространство с думите, че ако Балтов се кандидатира, той би гласувал за него.

2 Коментара
  1. firebg казва

    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

  2. […] Асен Балтов изритан от „Пирогов“ дисциплинарно, той л… […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.