Депутати на ГЕРБ пред Narod.bg: Бойко трепери от страх да излезе срещу Румен Радев, превратаджиите искат да го изритат от партията с тази схема (ВИЖТЕ)

6 12 336

Бойко Борисов трепери от страх да излезе срещу Румен Радев на изборите 2 в 1 на 14 ноември. Това признаха депутати от ГЕРБ пред Narod.bg, потърсени за коментар защо хунтата все още няма обявен кандидат-президент.

„Шефът треска го тресе, не дава и да се издума за конкретно име, защото до изборите ще му извадят всички кирливи ризи. Той самият беше обещал, че ще излезе срещу Румен Радев, но вече „забрави“ за този вариант, защото генералът ще го помете, а това означава политическа смърт за Бойко и партията“, тюхкат се гербопитеците.

Затова в момента сикаджията тупа топката и мълчи като партизанин на разпит кого ще прати на заколение срещу Радев. „Загубата на нашия кандидат срещу народния любимец е в кърпа вързана, всеки, който се изправи срещу него, е наясно, че това ще е краят на политическата му кариера, помните ли Цецка Цачева“, върнаха лентата депутатите от ГЕРБ.

Само преди дни, на 8 септември, Борисов съобщи, че първо иска да знае как ще се проведат изборите и тогава ще обяви номинацията: „Ако е в един ден, ще бъде строго партиен, в другия случай – непартиен. Имаме кандидати“.

Реклама

Вече е ясно, че вотът ще е 2 в 1, затова, ако не е била поредната му партенка, Баце трябва да излъчи строго партийна кандидатура, дори се спрягаше неговото име като най-достойният гербопитек, който може да обедини оределите фенове на мафиотската партия.

Буци, обаче, го е шубе само при споменаване името на Румен Радев, камо ли да излезе в генералска битка за „Дондуков“ 2, защото знае, че ще загуби с много на втори тур, а това означава неговата персонална политическа смърт и край на хунтата ГЕРБ.

„Превратаджиите в партията, водени от Томислав Дончев и Даниел Митов – Къдравата Сю, са наясно с реалностите и нарочно омайват Бойко да излезе за президент, за да видят как се срива и излиза в пенсия, за да вземат властта и да се опитат да възстановят партията без Мутрата начело“, обясниха източниците на Narod.bg.

Спред тях, когато ГЕРБ извади публично кандидата си и ако той не се казва Бойко Борисов, това ще означава, че техният лидер публично става страхливец №1 за герберите. Защото именно Буци обеща при избори „две в едно“ да издави силна партийна кандидатура. А Борисов винаги се е имал за най-важният в тази партия, затова и е логично сам да излезе срещу Румен Радев, ясни бяха депутатите пред Narod.bg.

6 Коментара
 1. ВЕЖДЮ РАДИШЕВ казва

  БУЦКА ТЕ В СЕЛОТО НЕ ТЕ ИСКАТ ТИ ЗА ПОПОВАТА КЪЩА ПИТАШ

 2. Гого казва

  Радев ще го помете
  Смешник е долен

  Да се крие у Банкя или да излезе на арената

 3. ели казва

  Пълни глупости и лъжи

 4. Дедо Дедов-дедовия казва

  Така е най-лесно. Пълно отричане без аргументи.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.