Скандалът „Гешев“: Синът на Богдан Николов от ГЕРБ не разбира нищо в правна комисия, Pi Ar Sevi Boiko се хили: „Ами сега?“(НОВИ СНИМКИ)

3 20 816

Скандалът „Гешев“ с чата на главния прокурор и пиарката на Бойко Борисов – Севделина Арнаудова, доби нови измерения, установи Narod.bg.

Оказа се, че Гешев си чати с Pi Ar Sevi Boiko заради сина на Богдан Николов – Александър, който в момента е депутат от ГЕРБ. Твърди се, че най-близкият авер на Румен Петков – бившият шеф на Българската федерация по мотоциклетизъм, е налял огромни суми, за да може синът му да се набута като депутат в хунтата с най-много преференции от 15-МИР Плевен.

Сашо Николов, който преди време беше главен секретар на Върховния административен съд, изпаднал в затруднена ситуация в Правна комисия вчера, тъй като не разбирал нищо от обсъжданата материя.

Реклама

Затова и Гешев се отчита пред Севда ТВ, че в момента на дулото е синът на Богдан Николов: „Сега Сашо Николов“, на което Pi Ar Sevi Boiko отвръща: „Ами сега?“, а услужливият Гешев коментира с разсмян емотикон.

Севделина Арнаудова от години отговаря за медийните участия на Мутрата. Narod.bg вчера пусна и снимката, на която Гешев и Севда си пишат за някой си Сашо Николов. С оглед на контекста на случилото се явно става дума за депутат, който е член на Комисията по конституционни и правни въпроси. Оказа се синът на Богдан Николов.

Депутатът Радостин Василев написа във фейсбук, че Сашо Николов от ГЕРБ (15 МИР Плевен) по време на заседанието на правна комисия във връзка със съдбата на Бюрото за защита е чел от листче неща, които не разбира, за да спасява положението.

„След него беше Ангелкова и за нея е втората усмивка. Те не са заедно и не си съдействат. Хич! Пълен срам!“, допълни Василев.

3 Коментара
 1. Гешо Иванов казва

  И този Николов ли е приравнен „юрист“ от Симимионовската (кобургска) милиционерска занаятчийска прогимназия?!

 2. Евгени Донев казва

  Най-накрая му дойде края и на Гешев !
  https://novinite-dnes.eu/geshev-geshev-geshev-sbogom/

 3. майната казва

  Не разбирам как някои се смеят ? Аз откак са на власт ГЕРБ – ПЛАЧА !!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.