Баце, отиваш в затвора! Партиите на протеста застават зад Кирил Петков и Асен Василев (иде яко ИЗЧЕГЪРТВАНЕ)

4 3 987

Лошите времена за Бойко Борисов тепърва започват, дочу Narod.bg. Партиите на протеста, вместо да се спихнат, взимат глътка въздух с подкрепа за бъдещия политически проект на Кирил Петков и Асен Василев с идеята да започне тотално изчегъргване на мафията ГЕРБ по всички нива на държавното управление и предаване на Баце на съд.

„Бъдеща коалиция между „Изправи се БГ! Ние идваме“, „Демократична България“ и новия проект на служебните министри е добре звучаща възможност на този етап. Теоретизираме, но това е ок, чудесно“, заяви пред БНТ адвокат Николай Хаджигенов от ИБГНИ.

Според Мая Манолова от обединението, Асен Василев и Кирил Петков са хора с капацитет, които са имали възможност да се докажат в служебното правителство.

„В следващия парламент ние ще бъдем политическа сила, която ще получи мандат за съставяне на правителство.

Реклама

Ще покажем как се води диалог, как се съставя правителство и как се предлага на всички партньори да го подкрепят“, заяви пред БНТ съпредседателят на „Демократична България“ ген. Атанас Атанасов.

Атанасов дори посочи потенциален премиер: „Христо Иванов е човек, който има качества да бъде номиниран като предложение за следващ министър-председател на България“.

Самият Христо Иванов също изрази оптимизъм. Според него България е просто в преходен период към едно ново, състояние, в което няма големи и малки партии.

Лидерът на ДБ подкрепи идеята за създаване на нова партия с лидери министрите Кирил Петков и Асен Василев: „Кирил, Асен и техният екип са хора, които са наши съмишленици, ние работим с тях в една посока, подкрепяме ги и в интерес на истината, очакваме само надграждане.

В момента, в който стане ясно, че те излизат на политическия терен, ние ще започнем и този разговор с тях, затова да намерим онази формула, която да намери максимално консолидиране, надграждане и с амбицията за това да трансформираме България на базата на едно сигурно мнозинство“.

4 Коментара
  1. Евгени Донев казва

    Дойде краят на Гешев ! https://novinite-dnes.eu/geshev-geshev-geshev-sbogom/

  2. Затвор за тиквата казва

    Рано е да се каже кой къде отива. Надявам се да не стане, както с партийката на зомбито дългуч и вампир.

  3. БАЦО казва

    гешев,заради теб Радев стана любимец на народа ,гешев заради теб бацо е в киреча ,гишев заради теб шиши е в изгнание ,,гешев заради теб бяха протестите ,гешев заради теб герб са набутани в ъгъла ,гешев заради теб погнаха доган,гешев сега отново се дъниш с този чат ,гешев спри да се дъниш бе каскет нередовен

  4. […] На предстоящите избори, които ще са президентски и парламентарни в едно, партите на протеста ще играят едно цяло с Кирил Петков и Асен Василев, пише narod.bg. […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.