Тази снимка казва всичко: Гешев се отчита пред Севда ТВ (главен прокурор на килимчето пред Мутрата)

2 6 323

Тази снимка казва всичко за „независимата“ прокуратурата, която се превърна в слуга на изритания бивш премиер от СИК Бойко Борисов, видя репортер на Narod.bg!

Иван Гешев, все още главен прокурор на държава от ЕС, дава отчет какво се случва в Правната комисия в парламента, която днес му отне преторианската гвардия – Бюрото за защита.

Главният каскет по време на дискусията

Реклама

Гешев, избран без никаква конкуренция под давлението на злощастният министър-председател тогава Бойко Методиев Борисов, се отчита е на киримчето пред пиарката на Баце Севдалина Арнаудова, прочула се като Севда ТВ и Шехерезада. Същата онази, която си купи къща за 1 млн. лева със заплатата от Мутрата…

Докато се обсъжда Зaконът за Бюрото по защита, Главният каскет на републиката докладва своевременно на кого? На „Pi ar Sevi Boiko“, написа журналистът-депутат Арман Бабикян в профила си.

Това е всичко, което трябва да знаете за Иван Гешев, чийто стол все по-силно се клати не от вътрешни сили, а от европейските ни партньори и САЩ.

2 Коментара
  1. КОЛАРОВА казва

    ТОЯ Е СУПЕР ИЗДЪНКА ,Е,НЯМА ТАКЪВ КЪРЪК -ВЕЧЕ СИ МИСЛЯ ,ЧЕ АКО ОТИДЕ ДА КЕНЗА НЯМА ДА МОЖЕ ДА УЦЕЛИ ДУПКАТА А ЩЕ СЕ ИЗСЕРЕ В ГАЩИТЕ СИ

  2. […] Тази снимка казва всичко: Гешев се отчита пред Севда ТВ… […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.