ПРОТЕСТ ЛИ?! Чекмеджето плаща на Али…какъвтотамбеше

1 2 121

Имам ресторант. Дори – два. Никога не съм му членувала на този Али…какъвтотамбеше и никога не съм се чувствала представлявана и защитавана от него и подобните му организации.

Просто се борим насаме с тази франкенщайнска администрация, която ни подлага на ежедневен рекет и с ковида, който ни държа почти година затворени.

Вчера гледам как, поведенитe от този Али….кактотам му беше името, изгонват от протеста си народните представители от ИТН и ИБНИ, защото не били желани и нямало какво да си говорим с тях.

И си спомням , когато този Али–-какъвтотамбеше , се снимаше любовно с мутрата борисов и във всяко тяхно изражение личеше една …интимност.

Реклама

Та минавам от тук камо за да кажа, че този Али….какъвтотамбеше, не ме представлява, а представлява оядените от мутрата борисов ресторантьори с ланци, които сега – обилно платени от същата мутра борисов са излезли на ярък политически бойкот срещу правителството.

Защото чекмеджето се е поотворило и лица като този Али.каккъвтотам беше са обилно спонсорирани.

А ние, дето сме без ланци се надяваме властта да намери най-щадящите за нашия бизнес мерки, като в същото време ни компенсира истински за понасяните загуби, защото честно – пред фалит сме.

Диана Дамянова, фейсбук

1 Коментар
  1. […] ПРОТЕСТ ЛИ?! Чекмеджето плаща на Али…какъвтотамбеше […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.