Не чегъртане! На съвестта на Николай Нанков тежат 20 трупа, изкореняване трябва за гербавата простотия, иначе пак ще избуи

0 5 157

На съвестта на гербавия бивш регионален министър Николай Нанков тежат 20 смърти – загиналите в зверската катастрофа край Своге на 25 август 2018 г. заради нефелния път, окраден от фирмите на хунтата на Бойко. Сега същият наглец си позволява да дава акъл на архитект Виолета Комитова, предаде репортер на Narod.bg!

Вижте какво мисли по темата шефката на Държавната психиатрична болница “Св. Ив. Рилски” Цветеслава Гълъбова:

Сутринта слушах нещото нанков в бТВ. След това се запознах с биографията му в уикипедия.

Че тя е повече от забележителна. Нещото от 26-годишнтата си възраст е в управлението на държаватапърво като областен управител, а след това като заместникминистър и министър.

Та, това бързореко и с прясно пренавити пружинки повтаряше в захлас за безобразията при строителството на АМ Хемус, че изнесеното от министър Комитова – АРХИТЕКТ по образование и професия, не е вярно. Всичко си било наред.

Реклама

Останах изумена, потресена и погнусена от това откровено лъжещо и нагло нещо. Досега не съм го казвала, но сега вече не мога да се стърпя – не изчегъртване, а изкореняване трябва за тези гербави недоразумения. Като чегърташ, коренът си остава и пак ще избуи. А войнстващият примитивизъм, арогантността, наглостта и безмерната алчност имат удивителни способности за оцеляване.

Затова си е нужно изкореняване. За което пък е нужна независима прокуратура. Ако я имахме, това нещо сутринта нямаше да скороговорничи в телевизионно студио и да повтаря като плоча на 67 оборота „не е вярно“, а щеше да кърши потни пръстчета и с пресъхнали устенца да се чуди какво да каже в свое оправдание в някой прокурорски кабинет. А след това всички знаем къде би трябвало да приключи тази арогантност, крадливост и наглост.

На съвестта на това нещо тежат и 20 смърти!

Няма да забравим Своге, неуважаемо и жалко нещо нанков. Докато ти със сигурност ще бъдеш забравен след оттичането ти в помийната яма.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.