Жоро Тръбата като мутра: Паркира новото си БМВ в бус лентата на кръстовището при СУ (СНИМКА)

0 8 531

„Политическият анаЛизатор“ с криминално минало Георги Харизанов – Жоро Тръбата, е достоен ученик на своя ментор Бойко Борисов, видя Narod.bg.

Пишман телевизионерът, поставен от Мутрата за директор на гербаджийската тв „Европа”, демонстрира супер наглост, като паркира новото си БМВ кабрио с тарикатски номер СВ 23 54 КВ в бус лентата с включени аварийни светлини на едно от най-натоварените кръстовища в София на булевардите „Васил Левски“ и „Цар Освободител“ при Софийския университет.

Реклама

Самозванецът „политолог“ демонстрира, че гербопитеците на недосегаеми, къде са патрулите на КАТ, къде са „паяците“ на „Градска мобилност“, подвластни на Йорданка Фандъкова.

Това пише изнервен фейсбукар под публикация, в която е качена и снимка на новия „баравец“ на Жоро Тръбата, получил срамния прякор, след като наряза тръбите на „Напоителни системи“ за скрап, докато началстваше в дружеството.

Narod.bg припомня, че Георги Харизанов е един от най-доверените подмазвачи до Бойко Борисов. Баце дори му поверява реденето на листите на хунтата при всички избори през последните години.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.