НАТИСКЪТ СЕ ЗАСИЛВА: САЩ иска Иван Гешев да се маха, Вашингтон вади сериозни доказателства за корупция (ВИДЕО)

3 26 804

Натискът на САЩ за изчегъртването на Иван Гешев, избран за главен прокурор без нито един конкурент, се засилва, съобщиха пред Narod.bg дипломатически източници.

Информаторите с достъп до класифицирана информация уточниха, че от хора в най-близкото обкръжение на прокурор №1 са изтекли документи, които уличават Иван Гешев в тежки престъпления срещу правосъдието.

Доказателствата вече са предадени в посолството на САЩ, а дипломат №1 Херо Мустафа вече ги е изпратила по служебните канали до Вашингтон.

Именно тази информация визираше президентът Румен Радев, когато преди два дни навря Бойко Борисов в най-тъмната дупка на политическото небитие с репликата: „Единствените думи на Борисов, които имат значение, това са тези, които ще произнесе пред следващия главен прокурор.”

Реклама

Държавният глава директно намекна, че дните на Иван Гешев са преброени, т.е., безнаказаността на шайката оттича в канала с идването на достоен главен прокурор, който не е „на слушалката“ със зайчарника в Банкя.

След коментара на президента, направен по време на посещение в град Раковски, Мутрата се срещна с младежката структура на партията си в Пловдив и изговори пордената доза вицове пред журналисти.

Той попита президента откъде знае кой ще бъде следващият главен прокурор (очевидно Борисов има проблем с възприемането на информацията, защото думите на президента изобщо не бяха в тази посока, б.ред.) и се изрепчи, че можел да каже на нов ръководител на държавното обвинение “толкова много неща” за “Радев и неговата компания”.

Видеото ТУК

3 Коментара
  1. Затвор за тиквата казва

    А дано, но надали!

  2. майната казва

    Нашето си е наше, чуждото и то е наше !ДПС наистина трябва да се заличат като партия ! Те са проклятие за България ! Всички ама всички мизерии, които се сътвориха в БГ, не минаха без тяхно участие ! БКП/БСП и Държавна сигурност са тяхната люлка.Това е тяхно наследство !

  3. Dimitar казва

    Super

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.