Скандал в Narod.bg! Заплахата срещу Ива Митева поръчана от ГЕРБ (мутрите мъстят за свалената охрана на Бойко Борисов)

3 9 755

26-годишният Любомир Яков, който бе арестуван и обвинен за отправената смъртоносна заплаха „Утре ще убия Ива Митева“, е „нагласен“, зад престъплението прозира поръчка на ГЕРБ и нейния милиционер Маноил Манев – Кухия, разкри Narod.bg.

За мега скандала първо алармира пред Lupa.bg униформен източник от МВР-Стара Загора. Според него криминалистите, поели случая, първо трябва да докажат, че в 21,04 ч. на 2 септември, когато заплахата е изпратена по електронна поща, Любомир е бил в Града на липите.

Източникът на Narod.bg обаче уточни, че поръчката за псевдоатентата е направена от депутата на Бойко Маноил Манев – Кухия, който още от времето, когато бил милиционер в Стара Загора, контролирал лузърите, които се навъртят около жп гарата и Станционната градина, където се подвизава като клошар и 26-годишният Любомир Яков.

„Всичко това е христоматиен пример за използване на един объркан човек в голямата политическа игра. Неслучайно дойде, след като Ива Митева реши, че промените в Закона за НСО минават на първо четене, а с тях Бойко Борисов, Цвета Караянчева и Иван Гешев остават без държавни гардове“, описа задкулисието топ ченгето пред сайта.

Реклама

Нароченият като автор на заплахата срещу Ива Митева няма средно образование, иначе е симпатично момче, ходи като клошар и единствената му мисъл е откъде да намери залък, за да преживее и този ден. Любомир няма никакъв мотив да плаши Митева, попитайте го дали знае кой е шеф на парламента, призова полицаят.

Младият мъж няма адресна регистрация, няма мобилен телефон, да не говорим за смартфон с интернет, обикаля като бездомник цяла България, но накрая винаги се връща в Стара Загора.

След като Любомир има условна присъда за кражби и преди години, защо е пуснат под домашен адрес в с. Красново, където няма кой да следи дали спазва условията на ареста?

Има и още – на негово име допреди две седмици не е имало карта в мобилен оператор, предполагам, че някой му е дал някой лев – 30-50 или 100 лева и го е завел да му извадят. Целият контингент от крадци и проститутки в района, където най-често се мотае Любомир – Станционната градина и жп гарата, е под контрола на мой бивш колега, сега депутат, лаконичен е информаторът. Това е именно Маноил Манев с незавидния прякор Кухия, категоричен е информаторът на Narod.bg.

3 Коментара
  1. миуи ваниуи казва

    ТОВА ПСЕ МАНОИЛЧО,ЗАЛАГАМ 100 ЛЕВА ,ЧЕ Е БИЛ СТАРШИНКА У МВРто,неможе толкова тъп цървул да не е бил старшинка

  2. […] Скандал в Narod.bg! Заплахата срещу Ива Митева поръчана от … […]

  3. 1 казва

    1

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.