Татяна Дончева ухапа лошо ИТН: Парите от чекмеджето са у спонсорите на Слави!

4 26 361

Депутатът от ИСБГНИ Татяна Дончева ухапа лошо „Има такъв народ“ и тайните й спонсори, сред които ковчежникът на Бойко Орлин Алексиев, осветлен първо от Narod.bg.

В свой пост адвокатът, сред клиентите на която са били имена като боса на „Мултигруп“ Илия Павлов и е достатъчно добре осведомена за мафията у нас, разкри, че чекмеджетата, които се превърнаха в нарицателно за злощастното управление на Мутрата, са притежание и на спонсорите на Слави Трифонов.

Ето целия пост без редакторска намеса:

Реклама

Тошко Йорданов днес по БНР се опита по постави поредния си цирков сюжет 
по африкански.

Твърденията му, че съм предлагала 500 000 лева на техни депутати да се разцепят от групата на ИТН и да ги правя министри са абсолютни бълнувания.

Аз не съм представляващ коалицията, не участвам в преговорите, не раздавам местата.

Ако някой ви говори, че раздавам аз места в правителство срещу пари, това означава, че той съди по себе си.

Тошко Йорданов се опитва да внуши, че имам милиони в чекмеджето, за да давам на някого да става министър, за да краде. Парите от чекмеджетата не са при мен, а при други, включително и при спонсорите на ИТН.

4 Коментара
 1. ИСТИНАТА казва

  Има ли още някой, който да не е разбрал, КОЯ е Татяна Дончева Тотева?! Е, ТЯ ли ще донесе ПРОМЯНАТА??????????????????

 2. Отвратен казва

  Какъвто Тошко, такива и спонсорите му! Бог, да пази България!

 3. Един казва

  Промяна не може да се очаква от хора с нечленоразделна реч. България има нужда от ДЪРЖАВНИЦИ, от хора с образование, опит и авторитет, които да отстояват националните интереси в сложната международна обстановка.

 4. Оги-Ди казва

  Който се е Целувал,Прегръщал,Богославял Ъндърграунда ,няма място в Политиката на България! Трябва да се скрие в Миша дупка,някъде там в Учиндол…..и да не си показва Голата глава и некадърното партийно Обкръшение ИЗОБЩО!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.