Ето го истинското лице на Борисов: Образец за брутална демагогия, лъжи и нападки

0 4 486

Откакто не е във властта, Бойко Борисов показа истинския си образ, а вчера той лъсна изцяло – образец за брутална демагогия, лъжи и нападки. Това пише във фейсбук страницата си журналистът Иван Бакалов.

Narod.bg публикува пълния текст:

Вчера имаше явление на светиня му Борисов от нова джипка по нова неоткрита магистрала – пускат го навсякъде може би като бивш началник на България, абе като Борисов.

Реклама

Видяха се две неща – заприличва все повече на карикатурите си от Чавдар Николов (и на Комарни;цки, ама Чавдар някак по-напомпан го рисува отдавна и Борисов вече се доближава плътно до този образ).


По-важното е, че вчера блесна с целия си образ – образец за брутална демагогия, лъжи и нападки – език, който той въведе трайно в политиката. Може да се чуе от много други политици, включително от някои представители на протестните партии. Най-голямата щета от управлението на Борисов е точно тази. Безобразна подлост и перманентни обвинения. Това стана стил и метод в политиката, който ще продължава години наред след като Борисов остане в миналото. Той събуди и даде нова сила на байганьовщината. Издигна я на власт и на пиедестал, пример за следване. Преди него чак такава простащина и наглост в политиката нямаше.


Разбира се телевизиите продължават да му излъчват селфитата. Те още го обслужват. А от МВР сигурно продължават да му носят и сводката всяка вечер.

ПП – И този ще става все по-силен на фона на парламент, неспособен да състави правителство, и който в последните си дни се занимава със закона за НСО за охраната на Борисов и Гешев. Това на Борисов му дойде прекрасно, за шут от воле – той организирал „най-добрите в света“ акции на МВР, а го оставили без охрана…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.