СТИГА! Казаха ни яко да мрем, ние им показахме среден пръст!

2 2 074

Не знам защо съм с усещането, че голяма част от политиците и определени лекари са дълбоко възмутени от обстоятелството, че ние – българите, отказваме яко да мрем от ковидясване, въпреки черните им прокоби в тази насока.

Мъка, бе, казвам Ви, мъка голяма! Тъкмо бяха приготвили миналата година чували за трупове, хладилни камиони, готвеха се да разширяват гробищата и тоя недисциплиниран народ взе, че им прави напук. Възмутително и огорчително! А какви пари се раздаваха за ковидясването…..

Здравият разум на българина действа. Той, колкото и да го манипулират, в един моменнт вярва повече на очите и разума си. А, и винаги го има принципа: „Бе ти ли шА ми кажеш какво да правя!“. По този начин, неспазвайки мерки, марки и ваксини, успяхме да не измрем яко, за голяма мъка на Мутафчийски например.

И на много лекари, които забравиха Хипократовата клетва и вместо да се грижат за здравето на хората, допълнително ги паникьосваха и истерясваха по медии и социални мрежи. Зер, едни пари се раздаваха за тая работа!

Ковидясването почти всички го минахме. На протестите миналата година, десетки хиляди на един пръст разстояние не предизвикаха и половин процент увеличение на заразяването. Мъка! Няма дисциплина и ред при българите. То им казваш яко да мрат, те ти показват среден пръст!

Тази година, понеже отново се задават едни пари за разпределяне, а световният план е всички овце да бъдат ваксинирани и маркирани /хубава е идеята всички ваксинирани да носят ушни марки, за да ги различаваме и да спазваме социална дистанция/, правителството с бодра стъпка продължи политиката на Онуй от зайчарника, което всеки ден ни плашеше от телевизора, че ей ся ще вземем да мрем, той вече бил приготвил чувалите за нас.

Министър Кацаров съвсем спокойно би се намърдал в правителството на Борисов и дори би заслужил неговата похвала за действията си. И интересно как самият Кацаров се извъртя като стара труженичка на магистралата за мерките. Явно министерското кресло прави чудеса с убежденията.

Реклама

Съвсем умишлено се налага „мека“ принуда за ваксиниране. Уж няма такава заповед, но държавата широко си затваря очите за изнудването и рекета от страна на работодателите за ваксиниране на работниците им. Все едно това го няма, те не чули и не разбрали. За пореден път ни правят на пълни балъци.

Посегнаха и на децата ни. Невръстни деца ще ходят с маски като роби. Ще се задушават и давят под благите погледи на възрастните около тях. И ще ги убеждават, че това задушаване е за тяхно добро.

Ще ги убеждават, че да ги е страх от другарчетата им и да стоят на дистанция, е за тяхно добро. Подобно престъпление срещу децата може да се сравни само с престъпленията на Менгеле. А тук дори насърчават подобно нещо. Малоумни родители пък искат да ваксинират децата си. С неизпитани ваксини, за които има вече много данни за странични ефекти.

И трябва веднъж завинаги това да спре. Виждам, че има изтрещели хипохондрици, които ходят и с по две маски и латексови ръкавици по улиците. Но огромната част от хората просто мислят и исскат да си живеят живота така, както им харесва. Без маски, без правото им на пътуване и труд да зависят от медицински експерименти с тях.

И е време да кажем: СТИГА! Махайте се с мерките и простотиите си, че ни писна! Поръчвате ваксини за милиони евро, а след това ги дарявате на други държави.

Не казвате какви са страничните ефекти. Дори не знаете какво има в състава им! НЯМА ДА МРЕМ! ОТКАЗВАМЕ!

И ако продължавате така, ще има и мрене. Защото става дума за живота ни и за бъдещето на децата ни! И няма да Ви позволим да го унищожите!

Адв. Елена Гунчева, фейсбук

2 Коментара
 1. ВВВ казва

  Те ква я мислеха а тя каква стана! Иначе никой няма от тези примати да си признае че доста сбъркаха с мерките. Но не те не падат по гръб като котките. Пълни тъпунгери !! Мерки трябваше наистина да има но съвсем различни от тези които умните тикви ви казаха да изпълнявате и вие като месирки ги повтаряхте. Езък че и пагони носи!!! СРАМ!!!

 2. PlamenVarna казва

  Еех Гуне, Гуне ле, гледай да не издразниш надкритично съдбата и се моли да не захапеш и ти маркуча на апарата за белодробно вентилиране в интензивното, щото тогава всичките ти антимаскърски / антиваксърски револусионерски ментални скоци и подскоци ще ти се изпарят тутакси от фотошопнатата главица.
  Гледам от доста месеци настойчиво се опитваш да се пласираш в политиката, като се пънеш да яхнеш и ти антиваксърската вълна.
  Можеш да опиташ във Варна, можеш да пристанеш на косместия Алибегов, вземете и конспирологичните пишурки с анархо-комунистически уклон от сайта Афера, барабар с кака ти Веска.
  И ти гарантирам толкова процента, колкото изкара Мангъров с розовата партийка на Р.Петков на предходните избори.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.