ИЗВЪНРЕДНО: #КОЙ заплаши с убийство Ива Митева? ГДБОП на нокти

2 4 286

В Министерство на правосъдието е постъпил сигнал за заплаха за убийство на председателя на Народното събрание Ива Митева, съобщиха от „Има такъв народ“ и „Изправи се БГ! Ние идваме!“.

Това е станало, след като Митева обявила, че проектозаконът за НСО, с който се отнема охраната на Бойко Борисов, Цвета Караянчева и Иван Гешев, е приет на първо четене.

Реклама

„След като тя обяви промените в закона за НСО на първо четене, веднага някой се е активирал да изпрати имейл със заплаха за убийство към госпожа Митева, което е изключително гнусна политическа демонстрация“, коментира Тошко Йорданов от ИТН.

Точно според договорката с Баце от ИТН изразиха съмнения, че сигналът е свързан с ГЕРБ и ДПС.

„Жалък и смешен е сигналът“, коментира Николай Хаджигенов от ИБГНИ. ГДБОП вече работят по случая.

2 Коментара
  1. джиджи казва

    А КАСКЕТЯ въобще не знае за това… значи и заплашителните вече не го еВават!!!!

  2. SIMО казва

    БКП+БЗНC+ДC-ШAЙКAТA нaрoчнo пуcкa тaкивa cигнaли зa дa бъдe зaплaшeния нaпълнo пocтaвeн пoд нaдзoрa и cлeдeнeтo нa БКП-пaртийoтo-УБO-НCO и дa ce cлeдят вcичкитe му cрeщи, рaзгoвoри и кoнтaкти! Eтo зaщo БКП-УБO-НCO трябвa дa бъдe рaзпуcнaтo и ликвидирaнo c увoлнeниe бeз привoлeгии и oблaги нa вcичкитe му нacтoящи и бивши cлужитeли! Cъщo трябвa дa ce прeрaзглeдa дeйнocттa нa oхрaнитeлнaтa фирмa ИПOН и мутро-клонингите й дaли нe прeдcтaвлявaт картел от oргaнизирaни прecтъпни групи?!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.