Корнела си заработи бонуса от 300 бона на месец, спаси кожата на Иван Гешев

2 4 474

Корнелия Нинова си заработи заплатата от 300 000 лева на месец, които кукловодите от Сараите и Банкя й броят, за да го играе опозиция.

Както Narod.bg първо съобщи, соцлидерката ще побърза да върне яловия мандат за съставяне на правителство, за да не остави хоризонт на служебното правителство да продължи с промените, сред които като приоритет беше изведена смяната на главния прокурор Иван Гешев.

Реклама

Нашата прогноза се сбъдна – пленумът на БСП, съставен от изцяло верни на Нинова фигуранти, реши окончателно мандатът за съставяне на правителство и последният шанс за кабинет в рамките на този парламент да бъде върнат идния вторник.

Социалистите гласували почти единодушно в залата на „Позитано“ 20, с няколко вота „въздържал се“, уточниха членове на Националния съвет.

Връщането на мандата слага край на всякаква надежда да видим работещо правителство, което е най-големият кошмар на хунтата ГЕРБ-ДПС и техните сателити. Затова и Корнела може да е спокойна – заработила е бонуса, който получава по офшорна сметка. Само дето крайната сметка ще я плати народът.

2 Коментара
  1. Гергов казва

    Добрев ти ли ги шляпаШ такива бре контрабандисто…

  2. Патриот казва

    Този саит е по зле и от жълтите вестници , разпространява само фалшиви новини . Мисля че този сайт се подържа от ГЕРБ

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.