ЦРУ взриви ХУНТАТА: Цветелина Бориславова прала милиони на Бойко Борисов от петрол и наркотици!

4 79 013

Информация на ЦРУ буквално взриви хунтата! Според US разузнавачите бившата приятелка на Бойко Борисов – банкерката Цветелина Бориславова, е прала милиони на Мутрата от сделки с петрол и търговия с наркотици – метаамфетамин, разкри Narod.bg.

Новината лъсна от елитарния „Зюддойче Цайтунг“, който вече разнася славата на Баце по цял свят, предаде „Дойче веле“.

Криминалното минало на Бойко и Цветелина е описано в статията „Изчезналата кралица“ – под това заглавие в края на миналата седмица германският вестник публикува на няколко големи страници журналистическото разследване на Филип Боферман, посветено на българката Ружа Игнатова.

Смята се, че „криптокралицата“ или „д-р Ружа“ е международна измамничка, успяла чрез механизма на финансовите пирамиди да завлече милиони хора и да спечели поне 5 милиарда долара.

Коя е Ружа Игнатова?

Разследването на вестника тръгва от новите разкрития на международна медийна мрежа, известни като FinCen, в които се появява и името на Игнатова. Тя е родена в Русе през 1980 година, а през 1990 семейството ѝ емигрира в Германия.

В градчето Шрамберг още помнят Ружа като отлична ученичка, която дори прескача един клас, но и като талантлива актриса.

Младата чернокоса жена обича обувки с високи токчета, ярко червило и екстравагантни дрехи, разказват нейни съученици. По-късно тя обича пищните партита с много дим и фойерверки, скъпи яхти и холивудски ефекти.

Германският вестник припомня, че след 2016 година тя си купува пентхаус в най-скъпия лондонски квартал Кензингтън, претъпкан от скъпи произведения на изкуството, а в Дубай притежава жилище за 2,5 милиона евро. Винаги носи супер скъпи бижута и вечерни рокли, дори когато седи на бюрото си и пише мейли.

Схемата на „д-р Ружа“ е криптовалута по подобие на биткойн, която обаче щяла да има няколко важни предимства: удобна за използване, сигурна, лесно разбираема и без неочаквани валутни колебания.

Всъщност криптовалутата на „д-р Ружа“, наречена „Уанкойн“, се оказва най-обикновена финансова пирамида, пише авторът на разследването. Според него, „Уанкойн“ е нещо като простоват клониниг на биткойн, но въпреки това успява да завлече милиони хора, които инвестират в криптовалутата с надежда за големи и бързи печалби.

Цветелина Бориславова и Бойко Борисов

Реклама

Според „Зюддойче Цайтунг“, след като завършва право и работи в една голяма консултантска фирма, Ружа Игнатова се връща в България.

В новата фирма нейна шефка е Цветелина Бориславова, „една от най-богатите жени в страната и бивша любовница на сегашния премиер Бойко Борисов,“ уточнява вестникът. По-нататък в обширната статия четем:

„Според информации на ЦРУ, през своята Българо-американска кредитна банка Бориславова е изпирала парите от неговите (на Борисов – бел. ред.) престъпни дейности: нелегални петролни сделки, търговия с метамфетамин.

Това е светът, в който навлиза 29-годишната тогава Ружа Игнатова. Един свят, в който могат да се изкарат много пари.“

Нито Бориславова, нито Борисов отговарят на запитванията на „Зюддойче Цайтунг“ относно обвиненията, които отправя срещу тях докладът на ЦРУ.

От кабинета на Борисов отговарят единствено, че всеки опит да бъде свързан премиерът с „Уанкойн“ или Игнатова, бил „манипулация“. В сянка остават контактите, които установява по онова време Игнатова, съобщава още изданието.

В разследването става дума за скъпите имоти в центъра на София, които закупува Игнатова, а също и за брат ѝ Константин Игнатов – почитател на татуировките и бейзболните каскетчета.

„Консти Кекс“, както той сам нарича себе си във Фейсбук, първоначално поема от кака си ръководството на фирмата, а после става и главен свидетел на обвинението срещу нея. Обвинение, което тръгва от разкритията на един норвежки IT-експерт, разгадал първи схемата на „д-р Ружа“.

Взимай парите и бягай!

Константин Игнатов твърди, че сестра му има по цял свят cash rooms – стаи, натъпкани със стотици милиони долари. Къде е самата криптокралица – това никой не знае. Не знае и брат ѝ, на когото в съда помага не друг, а звездният адвокат Джефри Лихтмън, защитавал преди това Ел Чапо и мафиотския кръстник Джон Готи.

В края на статията в „Зюддойче Цайтунг“ се цитира едно изречение, с което през 2014 година прохождащата криптокралица описала своя бизнес-план: „Взимай парите и бягай“.

4 Коментара
 1. !!! казва

  То това е девиза на герберастите: „Взимай парите и бягай“.

 2. Емил Стефанов казва

  Как никой не пита бб, къде е дрогата от Варна за 33милиона лева????

 3. димитров казва

  ако ББ е член и продукт на бкп, то Цветелина е бившата снахичка на Иван Абаджиев от Политбюро (не спортиста!), развела се заради ББ…
  за това пък бившите съпруг на Цветелина и съпругата на.ББ правят едно ново и здраво семейство, което отглежда в САЩ децата си в разкош…!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.