Само в Narod.bg: Румен Спецов се връща от Дубай, #КОЙ разследва НАП – Черепа, Стоян Мавродиев или друг олигарх?

1 6 044

Шефът на НАП Румен Спецов е бил на тайна служебна командировка в Дубай. Източник на Narod.bg разкри, че изпълнителният директор на Националната агенция за приходите се завръща днес с подробности около разследването, което приходната агенция провежда за укриване на милиони от хазната.

Интересно кой от укриващите се Дубай олигарси е на мушката на НАП, пита риторично информаторът на Narod.bg.

Вариантите са няколко – бившият депутат от ДПС Делян Пеевски, милиардерът Васил Божков, екс общинският съветник в Несебър Чавдар Александров – Чочо Несебърския или банкерът на хунтата Стоян Мавродиев?

Наличните данни сочат, че е възможно всички изброени имена са повод за пътуването на Спецов до Обединените арабски емирства, любимо място за скатаване на българите с много пари.

Реклама

В коридорите на властта върви и мълвата, че в емирството Румен Спецов е провел разговор с Васил Божков по повод неговите претенции, че няма място в списъка „Магнитски“, което доведе до безпрецедентни санкции срещу негови бизнеси у нас.

Мерките бяха решени от служебния кабинет като отговор на разкритията на САЩ, че Черепа има връзка с корупцията по високите нива на властта по време на управлението на мутрата Бойко Борисов.

До момента е доказана само една такава връзка – даването на 60 млн. лева рекет на Бойко, Владислав Горанов и Медна Стоянова, за да оставят хазартния му бизнес на мира.

Предстои да научим по каква причина шефът на НАП се е разходил до Дубай и дали ще има някакъв ефект от визитата му.

1 Коментар
  1. Ох, ах казва

    Специалистът Спецо по НАП-овете се завръща за да му отпори на Асенчо дупарата.От целувки, разбира се.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.