Кой министър на Бойко с инициал Д.М. е въртял оргии в Троянския манастир? (РАЗКАЗ на ОЧЕВИДЕЦ)

10 67 765

Министър на Бойко Борисов от кабинет №2 на Мутрата е ползвал Троянския манастир като бардак, в който без свян водел любовника си за диви гей оргии, разкри Narod.bg. Инициалите на палавника, облечен с власт, са Д.М.

Прикрити хомосексуални политици идваха в Троянския манастир с любовниците си, призна и бившият монах Васил Василев пред кадъра на телевизия „Алфа“ Станислав Цанов.

Василев прекарал в манастира близо 2 години, като е работил като заместник домакин. Отделно от това  е отговарял за хотелската част на духовната обител. Игумен на храма е дядо Сионий, чието име бе замесено в редица скандали. 

Младият мъж, който вече се е размонашил, споделя:  „Манастирът бе използван от много прикрити хомосексуални политици, като прикрито място, на което да бъдат с любовниците си от същия пол. Няколко човека от по-висши позиции идваха в манастира.

Реклама

Един от тях бе лидер на партия, висш политик и бивш министър Д.М. Идваше с любовника си, който тогава му се водеше асистент“.

В профила на Станислав Цанов, чрез който негови почитатели спонсорират дейността му, става ясно, че въпросният министър е от кабинета на „Борисов 2“.

Бившият монах признава, че над половината от духовниците в България имат хомосексуални интереси. Твърди, че за всичко, на което е станал свидетел, е информирал патриарх Неофит, но реакция не е последвала. 

Казва, че лично той е бил използван сексуално в продължение на 2 години, като за това е получавал месечно възнаграждение от порядъка на 10 000 лева.

Васил Василев обясни още, че докато е бил в Троянския манастир, ГЕРБ отпусна за ремонти над 2 млн. лева официално, за да е по-удобно на извратеняците, ползващите храма за задоволяване на мръснишките си мераци.

10 Коментара
 1. Затвор за тиквата казва

  Как кой? Къдревата Сю

 2. Затвор за Пинокио казва

  Най-некадърния Даниел митов хомосексуалиста… този толкова мрази България, че не е истина, истински продажник и нещастник… като шефа си.

 3. Трезвен казва

  Не е ДМ той е министър само в служебния кабинет. Сега гейчето Нанков е друга бира.Водач е и на листите на гроб в Троян. Министър на регионалното развитие 2рия мандат…

 4. Nickname казва

  Не е вярно. Беше министър на външните работи в Б2.

 5. КЕРЕСТЕЛЕНКО казва

  ВЗЕМИ МИТОВ УДАРИ НАНКОВ ТЕЯ ДВЕТЕ В ЕДНО ГЪРНЕ ПЪРДЯТ ,ЛАПКАТ КЕРЕСТЕТА КАТО ИЗОГЛАВЕНИ И СИ ГИ ВРЪТ ПО ДУПКИТЕ ДО ПРЕМАЛЯВАНЕ.

 6. Nickname казва

  Не е вярно. Беше министър на външните работи в Б2. За ДМ става въпрос.

 7. Гербест член казва

  Даниел Митов си е баято гейче и капка мамули от малък! Той и Чекмеджан от време на време го режат яко за да му става за синоптичката!

 8. Наско казва

  и това го разказва някой който са го ползвали сексуално

 9. РадУ Тъпото казва

  А що не разкажете как Муньо Шпаклата върти оргии с млади циганки?Има го даже записан на видео – по гол задник и мека пишка!

 10. Пламен казва

  Кой е Муньо Шпаклата ?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.