Депутат пред Narod.bg: Корнелия бърза да върне мандата, за да опази Иван Гешев

5 5 166

Корнелия Нинова ще побърза да върне неизпълнения мандат за съставяне на правителство, за да свърши услуга на Иван Гешев и главният прокурор да не бъде пипан. Скандалната новина сподели с Narod.bg депутат от протестна партия, категорично настоял за анонимност.

Не е тайна, че Корнелия дълги години беше на заплата при кукловодите на задкулисието, начело с Ахмед Доган и Бойко Борисов. С цялата схема на прикрити взаимоотношения е запознат и Гешев, затова той трябва да бъде спасен на всяка цена, коментира източникът на Narod.bg.

Първият сигнал, че е време за по-сериозни действия за оцеляването на обвинител №1 дойде с решението за отнемането на Бюрото по защита на свидетели от Гешев и преминаването му на подчинение на Министерството на правосъдието. Решението вече мина на първо четене в Народното събрание.

Мотивът е, че Бюрото изпълнява сходни дейности по охрана и предотвратяване на престъпления, а тъй като има и полицейски функции, е необходим контрол от Народното събрание.

Реклама

Показателно е, че предложението подкрепиха депутатите от „Има такъв народ“, БСП, „Демократична България“ и „Изправи се БГ!Ние идваме!“.

Корнелия няма как очевадно да помогне на назначения от хунтата обвинител №1, затова левите гласуваха правилно.

От ГЕРБ очаквано бяха „против“, точно както и депесарите.

След като не може да бъде полезна с официални ходове, Корнелия е решила да се стигне до вариант за по-дълго тупане на топката с нови избори, дотогава статуквото остава недосегаемо, ясен бе информаторът на Narod.bg.

Процедурата по махане на спецсъда и спецпрокуратура също няма да е в близките месеци, мафията има нужда от тях за рекета си, призна депутатът.

5 Коментара
 1. Дебелян Свиневски казва

  Корнелата бърза от 120 кила да стигне 150.Я ква мазна и дебела станала.Чак квадратна!
  Кой знае кви дебели л@йна сере?!

 2. Атанас Кирилов казва

  Към преждепишещия-Свиньо, не се пишат такива коментари!

 3. Ваньо Костов-Мавъра, казва

  Тя ми каза, че ще забави умишлено мандата и няма да го върне до 15 . 09 .21 г. За да може експертното правителство да си довърши задачите!

 4. Ангел Петков казва

  Е това си го изсмукахте от пръстите! То бива, бива, ама бивол за мезе не бива!

 5. Йордан Костов казва

  Точно обратното! Та нали още на предните избори Тошко, все още с коса на главата, декламираше как БСП да връщат мандата, защото се бавели изборите през юли. Аз се чудя как Корнелия му се върза. Този мандат да не им е изтривалка. И сега БСП изкаше да задържи максимално мандата да може да се гласува актуализацията на бюджета и да се осигурят пари за пенсионерите и останалите на заплата от бюджета, а пак се появява Тошко, за да казва БСП прави услуга на Гешев. Затова ходеха синдикатите на полицаите на среща с БСП, за да разберат дали ще се прави актуализация на бюджета. Пълни глупости са тези измислици, че правели услуга на Гешев.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.