Фен №1 на Баце призна: Превратаджии искат да свалят Бойко от върха в ГЕРБ

3 7 752

Фен №1 на Мутрата потвърди новината на Narod.bg, че превратаджии в ГЕРБ искат да бутнат Бойко Борисов от председателското място и да го направят почетен шеф по примера на Ахмед Доган.

В интервю пред прогерберски сайт Георги Марков прогнозира, че ако това стане, хунтата ще се срине.

„Без Бойко Борисов ГЕРБ ще се сгромоляса като пирамида“, гласи буквално предупреждението на бившият депутат от мафиотската партия в 44-ия парламент.

По думите на агент „Николай“ от ДС няма как ГЕРБ да съществува без Баце. Като пример гербопитекът даде за пример НДСВ, която изчезна от политическия живот, след като от председателското място се оттегли Симеон ll Сакскобургготски.

Реклама

„Тече очевиден опит да се направи неолиберален продемократичски блок от ДеБъ, от новата формация на Кирил Петков и Асен Василев, ако тя изобщо мине четирите процента, и, забележете, ГЕРБ без Бойко Борисов. Дали Борисов е разбрал, че това нещо му се готви, аз не мога да кажа.

Но следя много внимателно изказванията, като тези на Росен Плевнелиев, който за мен е най-титулуваният представител на неолибералната общност в България.

Той в свое интервю каза, че като от ДеБъ не харесват Борисов, трябва да работят с младите в ГЕРБ.

Само, че пропуска нещо много важно – че от МЛАДИТЕ В ГЕРБ НИТО ЕДИН НЕ СТАВА, АМА НИТО ЕДИН ЗА ПАРТИЕН ЛИДЕР!

Пропуска и, че при най-малкото мръдване на Бойко встрани, ГЕРБ ще се сгромоляса като пирамида, т.е. като НСДВ.

Защото не може царска партия без цар, нито ГЕРБ без Борисов. Това е елементарно положение“, завърши словесната си полюция агентът от Държавна сигурност.

3 Коментара
  1. майната казва

    Агенте, на Боко това му е мечтата ! Да бъде В нелегалност, но порциите от „гепозото“да си текат към него и той да шлайфа курветините, докато продават сини хапчета.Е много маймуни станахте на клона !Доган, Баце, Слави и той за това се натиска ! Електронизацията не я докараха, ама искат от дома да управляват! Тъй ами модерни хора са те васе са спастрили за по един телефон !!!

  2. Сексолог казва

    Гошо ДС-Ники дантелата май има някакъв извратен ДС-фетиш към мръсните непрани БКП-пешкири?! Все иска някой да му хвърля мръсни БКП-пешкири, който явно той устно, чрез медийно джвакане, препира без перипен препарат с огромно удоволствие! Особено ако пешкирите са тотално ocpaни! Лицето явно страда от КОПРОФАГИЯ ( h t t p s : //is.gd/oFSsvR ) и КОПРОФИЛИЯ ( h t t p s : //is.gd/I3Lm8U )!

  3. ЖУЗЕПЕТО казва

    ГОШКА,ПОМНИШ ЛИ КАК СЕ ОТРЯЗА В СОЗОПОЛ И ПОСЛЕ ДУХА НА КОСЬО СПАСИТЕЛЧЕТО И КАК ПОВРЪЩА КОГА ТА ОСЕМЕНИ В УСТАНКИНО И КАК ТЕ НАПЪНАХА В ДУПЕТОРАЙОННО

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.