Първо в Narod.bg: Топ измамник и любовник на министър на Бойко Борисов иска да сваля кабинета на Радев (Вижте как)

2 7 408

За никого не е тайна, че протестите, които се организират в момента срещу служебното правителство на президента Румен Радев са далеч от спонтанни демонстрации. Днес обаче стана ясно, че стар познайник на Narod.bg, меко казано приближен до ГЕРБ, е един от двигателите на протеста на земеделските производители край Велико Търново. Това е Симеон Караколев – известен в земеделските среди като топ измамник и любовник на Десислава Танева.

Очевидно ГЕРБ са активирали гневния земеделец, на когото вероятно е спряно кранчето, да вдига „спонтанни протести“.

Танева вече не е министърка, но горнооряховецът Симеон Караколев продължава да е съпредседател на Националната овцевъдна и козевъдна асоциация, уж за събор на овчарите. Истината е, че Караколев няма жива овца, а само виртуално стадо, разкри преди време измамата читател на Narod.bg.

Любовникът на Танева, свикнал да му се спускат пачки за щяло и не щяло, сега се вдига на бунт, за едни 70 милиона лева, обещани още от правителството на Борисов, като временна анти-ковид мярка.

Реклама

Според Караколев в демонстрацията ще се включат всички от бранша – животновъди, отглеждащите плодове и зеленчуци и рози, без зърнопроизводителите.

Сред подкрепящите протеста обаче няма случайни имена, показа проверка на Narod.bg. Всички са отявлени хора на ГЕРБ и предишната власт.

Една от „протестиращите“ е видна фенка на Бойко Борисов. Това е Мария Степанчева, която гледа над 500 бивола и през март се изцепи пред него: „Вие трябва да сте вечно министър-председател.“

Ако не бяхте Вие, нямаше да има биволи в България, обърна се Степанчева към Бойко преди няколко месеца, а днес се вдига на протест.

Бойко Синапов, председателят на Обединени български животновъди, също е „изразил подкрепа“ за протеста, стяган от любовника на Десислава Танева. Днес той изплака, че „положението в животновъдството е трагично. Губим ферми с часове. Това, което в момента управляващите не могат да осъзнаят е, че губят сектора, който изхранва обществото”.

Самият Караколев се закани: „Ще изливаме мляко, плодове и зеленчуци“.

2 Коментара
  1. !!! казва

    Тия въздухари са толкова тъпи, че не схващат, че номерцата им не минават вече.

  2. БИВШОТО ПЕДИ БОР. ВЕЛЧ. казва

    И аз бих искал да си поговорим с госпожата насаме…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.