Само в Narod.bg: Щерката на Доган в тежка депресия, пише плашеща поезия (баща й подари яхта, за да я спаси от драмите + СНИМКИ)

3 7 880

Дъщерята на Ахмед Доган от втората му съпруга Ширин Карнобатлъ – Демет Доган, е в тежка депресия, разкри ексклузивно пред Narod.bg източник от близкото обкръжение на кукловода от Сараите.

Богатата наследница, която професионално се изявява като гримьор, изпаднала в тежка любовна депресия покрай увлечението си по приятел на своя брат Демир.

Тежкият душевен смут на Демс, както близките наричат дъщерята на Доган, се излива в смущаваща с мрачните си краски поезия, обясни информаторът на Narod.bg.

За да помогне на детето си, таткото-милиардер наскоро й подарил яхта, като щедрият жест е опит да прогони опасните мисли от главата на Демет.

В профила си в инстаграм отрочето на Сокола публикува плашещите стихове, написани от самата нея, като вече е създала солидно количество творби. Макар че с четката и фон дьо тена Демет се справя далеч по-добре, отколкото с перото, тъй като стиховете й могат сериозно да притеснят всеки психоаналитик и да зарадват производителите на антидепресанти.

В стил депресарско хайку Демет е посветила стих дори на карантината и носенето на маски, трепетите на сърцето за Свети Валентин и дори плашещи строфи като „Кристализирай ме и драсни клечката в отрицание на истината с вечно сражение“.

Страховитата поезия на Демет сериозно притеснява уж възхваляващите я фенове, тъй като хубавицата и професионален гримьор залита във все по-меланхолични или агресивни трели. Уж жизнерадостната млада жена разказва как „ръцете само с кал се пълнят и натежават“.

Реклама

Докато сама пише „букет съм, но отвътре съм хербарий“, Демет успява да изглежда дейна и жизнерадостна с грима си.

След като бе зад кулисите с четката на шоуто „България търси талант“, сега щерката на Сокола е наета да отговаря за грима за една от най-скандалните постановки в НАТФИЗ „Адската машина“, поставена от студентите на проф. Здравко Митков.

Самият той признава, че „Адската машина“ е „страховит шедьовър“, а свидетели на уменията на Демет с макиажа – че тя идеално пасва на настроението на пиесата на Жан Кокто.

Въпреки мрачните стихове и огнедишащите гримове, с които вае и себе си, щерката на Доган показа наскоро и жилището си – съвсем тривиално и модерно място за младо момиче.

Демет живее отделно от Доган в апартамент заедно с кученцето си Чакалчето, както го нарича компанията й.

С майка си Ширин пък не са разделени по волята на властния й баща, както се изписа в медиите, а често прекарват времето си заедно по заведения.

Демет дори се развихрила с четката и върху баба си по майчина линия, като за разлика от повечето й гримове, тъщата на Сокола е изваяна с нежни цветове.

3 Коментара
  1. ГОСПОЖА В казва

    АМЕТ НИКОГА НЕ Е БИЛ ЕБАЧ ,ТЕ ЗАТОВА ЖЕНИТЕ МУ ЕДНА ПРЕЗ ДРУГА БЯГАХА – АЛКОХОЛА,МНОГОТО АЛКОХОЛ ГО ПРЕВЪРНА В ИМНОТЕНТ,

  2. Красен казва

    Каква добра новина!!!

  3. firebg казва

    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.