Продаденият протест: Отвратените си тръгнаха, отвратителните Боко, Славчо и Гешев са тук

3 2 810

Резултатът от всенародните протести през 2020 г. са плачевни – отвратените си тръгнаха обезверени, а отвратителните – Бойко Борисов, Слави Трифонов и Иван Гешев още са тук.

Това печално заключение направи журналистът Веселин Дремджиев по повод безобразията, които сътвори „Има такъв народ“, за да угоди на кукловодите Бойко и Ахмед Доган, с които буквално продаде протеста на стотици хиляди българи, които се надяваха на истинска промяна след 30 години „преход“, установи Narod.bg.

Дремджиев визира признанието на тв водещия Васил Василев – Зуека, че е емигрирал в Испания заедно със семейството си, защото в България промяната така и не е успяла, а той не желае да живее в подмяна.

На сходно мнение е и дисидентът Петър Бояджиев, който за прореден път остро разкритикува шоумена с политически мераци „Славчо Доганов“.

Ето мнението на Бояджиев:

Близо час ефирно време от Българската национална телевизия, в най-гледаното  време, и с подгрявка за изключителността на тази поява на кандидата за нов цар на България.

И какво, резултатът да се уверим, че този кандидат е един обикновен ИЗМАМНИК.

Реклама

Как можем да вярваме и на една дума от казаните толкова много, след като Слави излъга най-нагло, че Кирил Петков и Асен Василев сами са му се натискали да станат министри.

Спомнете си кой за първи път повдигна тази тема. Ами Слави Доганов, когато още не бяха обявени резултатите от изборите, а той обяви кабинета на Николай Василев и каза, че е предложил на двамата, но те са отказали.

Пред БНТ се завъртя и се опита да остави впечатление, че те сами са се натискали. После Кирил Петков отговори подробно.

И забележете, не те са повдигнали въпроса публично, а Слави Доганов, при обявяване на кабинета Николай Василев. Кажете ми сега как можем да вярваме и на другото казано от него снощи.

Ами да закле ни се, че никой не стои зад него. Добре, но клетва на явно уличен в ЛЪЖА колко струва?

Ех, Славчо, Славчо, оплете се като пиле в кълчища. А и ако беше малко по-умен, щеше да знаеш, че София е едно малко село, и поне в едни среди, скрито-покрито не остава.

А и българите, които са около теб, са яли кокоши крак и трудно задържат тайни при себе си. Освен това си много далеч от това, за което се мислиш – че си велик, че си принципен и тъй нататък.

Ами просто беше избран точно поради тези си слабости да те правят поредния цар, но тези, които те избраха, не отчетоха, че българите от 2021 година не са същите като тези от 1990 година.

3 Коментара
  1. майната казва

    Как си представяте Славчо „капацитета“, да направи сам не едно а две правителства за „0“политическо време ? Левски Г да не е пъпът на света и там се прескачат ката ден хора готови за премиери и министри ? Не ни карайте да се смеем през сълзи.Там играят и други централи, като Митьо гестапото например/ библиотекарите/,.ГЕРБ са платили, а ДПС играят „изотзадзе“ както се изразяват от ИТН.

  2. Атанас Кирилов казва

    Дайте време на Корнелия Нинова още 2-3 седмици в търсене на правителство и чегъртайте яко в Народното събрание-актуализация на бюджета, закон за НСО, охраната и транспорта на Тиквун и Гешев, закриване на специализирания съд и др.

  3. ИСТИНАТА казва

    Защо ВСИЧКИ партии не дадът ПИСМЕНО СЪГЛАСИЕ до КОЯ дата ще бъде ИЗХВЪРЛЕН Гешев и прокуратурата да ЗАРАБОТИ?! КОИ партии не са съгласни за това?! КОИ???? ТОВА е ВЪПРОСА на, който трябва да ОТГОВОРЯТ ВСИЧКИ, преди НОВИТЕ ИЗБОРИ!!! Да, разбира се, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО преди ИЗБОРИТЕ трябва да се даде и ОТГОВОР, КОЯ е Мата Хари, и къде е НОЩНОТО ШКАФЧЕ!!! Иначе от НОВИ ИЗБОРИ, НЯМА НИКАКЪВ СМИСЪЛ!!! ПОВЯРВАЙТЕ ни!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.