Кирил Петков: Ето я истината за Слави Трифонов

5 7 440

Слави Трифонов е поканил Кирил Петков и Асен Василев за министри в кабинета на „Има такъв народ“ (ИТН), обяви пред бТВ министърът на икономиката Кирил Петков. Така на практика служебният министър уличи в лъжа Дългия, който в интервю за националната телевизия вчера обяви, че Петков и Василев му били дошли на крака да молят да останат министри и в неговото правителство.


„Точно в този кабинет дойде член на „Има такъв народ“ и каза към мен: „Много харесвам работата ти като министър, много харесвам работата и на Асен Василев. Мога ли да ви направя среща с Тошко Йорданов, защото аз много бих се радвал да бъдете част от кабинета на ИТН„, разказа Петков.


По думите му е имало и втора среща. Председателят на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов е дошъл в офиса на Асен Василев и е казал, че би се радвал двамата да продължат като министри. „Каза, че ще ни направи среща със Слави Трифонов“, добави Петков.

Реклама


Слави Трифонов ме покани в неговия кабинет и каза: „Кириле, бих се радвал да си министър„. Аз казах: „Благодаря за поканата, но за мен е много важно единствено да се свърши работа, ние не гоним по никакъв начин постове“, допълни Петков.


В интервю за БНТ вчера Слави Трифонов каза, че двама от служебните министри – Кирил Петков и Асен Василев, са дошли при ИТН и са казали, че искат да останат в следващо правителство.

Слави Трифонов върна от отпуска Бойко Василев, за да му даде интервю.


„Кирил Петков започна да има ултимативно поведение и затова преценихме, че няма да се договорим. Те наистина свършиха много добра работа, за да стане това изчегъртване на ГЕРБ“, добави още Трифонов относно двамата служебни министри.

5 Коментара
 1. българин казва

  защо ли повече вервам на кирила, а славчото си е бил винаги измекяр!

 2. КОЛАРОВА казва

  славиту го слушам и гледам от години ,Кирил ,от 50-60 дни разликата между двамата е огромна и интуицията ми и този път е безпогрешна слаиту лъже грозно докато Кирил е от друго тесто в случая той казва истината и това го усещат милиони но идват избори и пуделчетата с фесове ще го усетят

 3. майната казва

  Когато Славиту, погледне срамежливо надолу, вижда на бай Амед острите чепици между нозете си

 4. Пенчо Куков казва

  С това свое интервю учиндолският дългуч за пореден път ясно даде да се разбере, че няма и най-елементарно възпитание и култура, че има тежки психически проблеми и че категорично не става за политик !!!!

 5. […] Кирил Петков: Ето я истината за Слави Трифонов […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.