Содом и Гомор във Фонд „Земеделие“: Шефът Борис Михайлов го обърна на бардак, върти любов със секретарките (СНИМКИ)

0 9 521

Новият шеф на Държавен фонд „Земеделие“ Борис Михайлов бил сексуален маниак с по-голям нагон от изритания Румен Порожанов. Скандалната информация сподели информатор на Narod.bg от ДФЗ, възмутен от вакханалията, която се вихри в най-големия разпоредител на европейски пари у нас.

Навремето Румен Порожанов беше известен с трите си любовници в пиар отдела, които обгрижваше със скъпи подаръци, сред които и служебни автомобили „Ауди“.

Биг босът (вляво) го удари на любов

Актуалният биг бос на фонда с дипломи по икономика и право сега отделял особено любовно внимание на бившата секретарка на Порожанов, която обслужваше последния шеф на фонда Васил Грудев. „Мадамата е с дълги крака и като метла в главата, но новия това го възбужда“, сподели дословно източникът на Narod.bg.

По цял ден адвокатът не правел нищо друго, освен да се закача със служителките на ДФЗ. Обяснявал им как трябва да се държат с него и по принцип с мъжете, което си е откровен сексуален тормоз, категоричен е източникът ни.

Цялата оперативна работа във Фонда се извършвала от заместниците, защото в главата на шефа постоянно се въртят сюжети от PornHub, не крие омерзението си нашият читател.

Кой е новият шеф

Реклама

Борис Михайлов е роден през 1959 г. в София, притежава магистърски степени по икономика и право.

Също така има завършен курс по мениджмънт в САЩ, както и квалификационни курсове в областта на приватизацията, приватизационните фондове, стоковите, фондовите и валутните борси.

Работил е като ревизор в Министерството на финансите, управител на консултантска фирма в областта на финансите и правото, както и като адвокат по данъчно и наказателно право.

Наскоро гербопитеците попитаха дали зад името Борис Давидов Михайлов стои настоящият шеф на Фонда?

Според непотвърдени данни като бивш шеф на данъчната служба в „Овча купел“ Михайлов е обвинен през 2004 г. за 15 млн. лв. източено ДДС през фирми с фиктивна дейност, които издавали фактури за неистински внос на стоки, прикриван от вербувани данъчни.

Лице със същите имена било обвинено през 2008 г. за данъчни измами с още 6 човека, като твърдението е, че престъпната група е функционирала от 2001 г. до 2004 г.

Факт е, че през 2003 г. настоящият шеф на ДФЗ е бил съсобственик на фирма („ИНДУСТРИАЛКОМЕРС-ВБГ-ГЕШЕВ И СИЕ СД“), тоест вероятно няма как да е бил началник на данъчна служба.

Търсенето на актове по делото с обвиняемия за данъчни измами Михайлов през информационните системи на съдилищата към момента не дава резултат, но и двата факта не изключват напълно възможността да говорим за нещо повече от съвпадение на имена.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.