Мафията пак лъсна в Narod.bg: Бойко сърдит на Слави, че малко го плюе, народът се усеща, че са скачени съдове

1 7 423

Мафията, която се маскира като промяна, а се оказа типична подмяна – „Има такъв народ“ на Слави Трифонов, лъсна с пълна сила!

Мръсотията лъсна зад новината, че Бойко Борисов е сърдит на Дългия, че малко плюе по ГЕРБ и така народът вече започвал да се усеща, че ИТН е патерица на хунтата на Баце и Доган.

Жалката истина за скачените съдове ГЕРБ и ИТН разкри пред Narod.bg източник с опасно близки връзки с топ гербопитеци.

Пред близки от хунтата Баце споделил, че Слави Трифонов трябва да е по-активен в критиките към бившите управляващи и да използва по-разнообразен арсенал за атаките си, за да може хората да се убедят, че ИТН е против ГЕРБ, което е и търсеният ефект от задкулисието.

Реклама

Всъщност, в България се очертават два политически лагера – глутницата около Бойко, Доган и Слави и всички останали партии, при които, макар и мафията да има свои проводници, все пак можем да говорим за относителна независимост от кръжеца на кукловодите.

Командата на Бойко за по-отривисто плюене по ГЕРБ, веднага хвана дикиш – народният представител от „Има такъв народ“ Тошко Йорданов – зам.-председател на ИТН, преди ден атакува фронтално с думите, че прокуратурата прилага закона избирателно, като „не разследва записи, кюлчета и Мата Хари“.

Това изказване повдигна топката на Иван Гешев, който обясни, че „…никой не ме е карал да ставам главен прокурор насила. Всичко, което е законно, е морално“.

Думите са на главния прокурор по време на изслушването си пред депутати от парламентарната комисия по конституционни и правни въпроси.

Сега очакваме заповедта на Бойко към Слави да храчи повече по ГЕРБ да бъде изпълнена, резюмира ситуацията източникът на Narod.bg.

1 Коментар
  1. майната казва

    Боко и Слафчу, простаци от класа ! Сено цървул, слама цървул – Доган ги носи и двата ? Единият прецака държавността, другият прецака народопсихологията. Мизерници !!!По точното е ПАРАЗИТИ !!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.