Сигнал до Narod.bg: Баце трепери от шубе, че „Мис Бикини“ ще пропее за къщата в Барселона

1 8 549

Баце трепери от шубе, че „Мис Бикини“ Борислава Йовчева ще пропее как е купена къщата в Барселона! Това гласи поредният сигнал до Narod.bg, описващ любовните приключения на Мутрата.

Основен герой отново е актуалната фаворитка Натали Т., която, заради разкритията на Narod.bg, останала без така желаното море в Занзибар.

Вместо това Наталка обиколила Гърция – Неа Перамос и Тасос. После завършила почивката си между Сандански и Промахон – хотел „Зорница“, (Zornitza family estate relais and chateaux), където обаче не била само с мама. Там блондинката отново турила големи рога на Баце с бившeто гадже Доан Хасан.

Макар двамата да не са пуснали обща снимка, поотделно снимките им ясно показват, че са били по еднпо и също време на едно и също място.

Така Наталка за пореден път направи Боцко за смях. Още повече че Наталка поставила сърчице на снимката на Хасан.

Пускаме това днес, защото Наталка на снощното запойче в мола се похвали, че ще нощува при Баце, пише източникът на Narod.bg.

Около 23 часа Наталка се отправила към палата на Баце в Банкя, по  думите й – без джипката, защото БиБиКинг се страхувал да не видят колата й и аферата им да лъсне публично.

И как няма да го не го е страх, след като Наталка която обгрижва, не веднъж е обиждаля Борислава Йовчева, а ББ трепери барселонското маце да не проговори и точно преди изборите и това да го потопи завинаги. Македонката едва ли е доволна от забежките на ББ с блондито, подсмихва се информаторът на Narod.bg.

Реклама

Но  Наталка не пускала кокала, дори се похвалила, че ББ я запознал с внуците Иван и Бойко младши, които й били фенове.  Портфейлът на любовницата олекнал доста след летуването и трябвало да бръкне в чекмеджето, затова често отскачала до Банкя. Блондинката щяла да тъче на два стана – при Доан и при Боцка, докато не види пръстен на ръката си.

След забежката Мутрата щял да ревнува и да дава повече пари.  Баце пак стана за смях, ще топи етническите разногласия в политиката като дели гаджето Наталка с турчин.

По препоръка на майка й Наталка заминала на десетдневна почивка, за да може ББ да ревнува и това да засили любовта му.

Интересно е, че цялото семейство на Наталка много харесва Доан, но и в същото време нямат нищо против да харчат парите на ББ. Не така стоят нещата със семейството на Хасан, което не харесва леконравната Наталка. 

Тъй като наскоро Narod.bg призовах за проверка, аз подкрепям – Рашков, Спецов – вие сте на ход. Майката на Наталка изкарва не повече от 39 000 лв. на година оборот, заплатата на дъщеря й е публично известна – не повече от 2500 лв.

Eто и доказателство за доходите на мама –

https://sova.bg/c/vitadental-group-practice-for-initial-dental-aid

Така изниква въпросът откъде са дрешките и колиета Сhopard за 10 бона? А скъпите почивки? Ами апартаменти? Тогава как са се сдобили с луксозния си джип?! Да не говорим за 5-звездните почивки…

Наталка би била една достойна заместничка на Деса Мерцедеса, ако Баце се кандидатира за президент. Целият свят ще ни се смее. Герберите се подиграват на Деси Радева, но да видят бойковата кандидатка – необразована с визия на п….а.

1 Коментар
  1. БОКовица казва

    БОКо го извозват с 300!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.