Само в Narod.bg: Професор разби лакея на ГЕРБ Ал Йор: Лъже, че е преподавал на студенти

4 15 429

Един от най-добрите филолози в България проф. Лилия Илиева разби още един мит около окръгления евродепутат от ГЕРБ-СДС Александър Йорданов, който през октомври 2020 г. нарече протестиращите срещу правителството на Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев “ простаци“ и „лумпени“, установи репортер на Narod.bg.

В свой пост Лилия Илиева осветли още една лъжа на Ал Йор – че е бил университетски преподавател.

Ето какво написа проф. Илиева за ужас на гербопитека:

По повод на твърдението, че Александър Йорданов е преподавал на студенти! Не е имал тази трибуна, в Института за литература към БАН бяха събрани някакви чудновати хорица с лакейски наклонности и неспособни за работа.

Реклама

Не случайно оттам те се обявиха за „дисиденти“, подобно на партизаните от 8 септември 1944 г., след което се набутаха в новите властови институции.

Кой събираше тези лакеи, аз не знам. Дано не ми остане време да си пиша мемоарите, но аз съм кандидатствала в БАН, в института по философия. Казаха ми най-малко, че съм била неподготвена ИДЕОЛОГИЧЕСКИ, а те били идеологически институт.

Нямало значение, че съм подготвена по това, което кандидатствах (естетика). Помня тримата тъпанари от комисията, името на нито един не е известно с нищо: някаква Станка Симеонова, някакъв Борис Ценков и някакъв Васил Коев.

Предполагам, че и тримата са покойници, има пред кого да отговарят. Тогава все пак стана голям скандал, а връх на всичко беше, че се поправиха оценките по чужди езици на конкуренцията (бяха под минимума, изискван за класиране).

Използвам случая да благодаря на нанеслия поправките, забелязах, че хвърля едно око на това, което пиша. Не знам как щях да свърша, ако бях попаднала сред идиотите от Философския институт!

4 Коментара
 1. АЛ.ЙОРДАНОВ ЧИКИБОЕЦ КОМУНИСТ казва

  тази гнида ,ал.йор, е гнусно дори да го размажеш с пета – ще замърсиш земята ,най долния изрод пълзял на тази планета

 2. Филип Фотев казва

  Този нагъл простак, който направи пари и кариера с изтърканата мантра срещу комунизма, е позор за понятието човек. Това е свиноподобно същество, от което вони на нечистотия и кочина!

 3. браво казва

  Много елегантно май става дума за подобни „философи“ като д-р Желю, д-р Доган….Дето благодарение на първия в България не се случи ЛУСТРАЦИЯ и София се напълни с всякаква измет, а благодарение на ВТОРИЯ се сдобихме с последни места по ВСИЧКО – толкова е „усвоявал“ с обръчите от фирми…Браво на д-р Илиева!

 4. Радко Михайлов казва

  ОгнянДойновият БКП-кюфтак Санде радикал-криминалот е известен захлебващ участник в продажбите на БГ-паспорти на македонци, шиптари, талибани, терористи, ….. заедно с ДС-агент „Иван“ Спас Ташев, мургавото търновско Пафчо Павлов, ДС-Ванче караПрас, Джамболина моме, Боби Вангелис, бате Харо, . . . разните агентурни „посредници за БГ-гражданство“!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.